Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedves válaszolok! Szerintette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves válaszolok! Szerintettek mennyira igazak a szex-szerelem kategoriába kitett kérdezések?

Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon sokszor az az érzésem ,hogy sokan unalomból vagy hülyeségből írogatnak ide pl én nem tudom elképzelni ,hogy vki 19 évesen tényleg annyira buta legyen ,hogy megkérdezi ,hogy az orális szextől lehet terhes ez csak egy példa volt .:)Vagy tényleg komolyan gondolják kérdezésüket?
2011. júl. 7. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:
70% kamu 30% igaz, vagy részeg a kérdés feltevője
2011. júl. 7. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem is pár unatkozó idióta írja a nagyját :)
2011. júl. 7. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak direkt írogatják ki, mert tudják, h van aki komolyan veszi és fel megy benne a pumpa. de ezek csak kis gyökés kockák
2011. júl. 7. 23:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök neki,hogy nem csak én gondolom igy !:) Viszont az a szomoru benne ,hogy ezzekre a kérdésekre megy egy csomo válasz jó persze minden ember szreti a viccet:) DE normálisra ami tényleg őszinte komoly kérdés lenne arra pedig nem tisztelet a kivételnek!:) Pedig ez az oldal erről szólna nem arrol ,hogy sok unatkozó ide irogatja a minden féle baromságait mert ő annyira hülye vagy egyszerüen erre élvez ,hogy a normális ember ki van rá akadva!:) Persze én nem sértek meg senkit mindenki kérdezhet csak mielőtt vmi örületes hülyeséget írnánk ki nézzünk már utána dolgoknak mert az ember saját magát járatja le.
2011. júl. 7. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Kőkeményen vakációzik minden gyerek :)
2011. júl. 7. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
50-50
2011. júl. 7. 23:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!