Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Titeket mi vonz és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket mi vonz és mi taszít egy nőben?

Figyelt kérdés
Külső, belső tulajdonságokat is várok
2011. júl. 7. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

figyu, ha meg 20 ev alatti szemely vagy (15,16 ev korulre gondolok) akkor sztem meg annyira azer ne legyel elmelyedve ilyen dolgokban.. bar felfedezni jó dolog :)

nekem pl lanyoknak a szemet nezem meg eloszor es a hajat.. aztan nezem a tobbit :) ha tetszik akkor jo ha nem akkor ez van :)

taszit ha gusztustalanul oltozik, nem ad magara, meg szarik mindenre -.-

2011. júl. 7. 22:52
 2/13 anonim ***** válasza:
77%
az elozohoz 21/F
2011. júl. 7. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Ami fontos, hogy ne legyen túl nagy egója, mert akkor nem lehet vele megbeszélni a problémákat. Vagy nem lehet szembesíteni a hibáival anélkül, hogy ne legyen balhé.

Vonzásról annyit, hogy akinek a jelenlétében "bizsergek", ez lehet attól is, hogy számomra vonzó feromonokat bocsájt ki, annak nem kell semmit tennie, hogy belé zúgjak... de aki nem tud belőlem ilyen érzést kiváltani, legyen az bármennyire csinos, bármekkora segge és formás melle legyen, nem fogok bele szerelmes lenni!

17f

2011. júl. 7. 22:54
 4/13 anonim válasza:
Utálom a buta csajokat! Utálom az egoista beképzelt pic.ákat!
2011. júl. 7. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálom az önző, beképzelt, buta embereket.
2011. júl. 7. 22:58
 6/13 Defearon válasza:

Vonz: Feszes cicik, feszes fenék, ápolt haj, kedvesség, (kicsit művelt is lehet)

Taszít: Buta liba, szőrös (XO)

2011. júl. 7. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Engem az

-Vonz: az az első hogy kedves legyen "a belsőd megszépít" aki nagyon kocka megérti nem fejtem ki

-Taszít: ha hülye önző...

2011. júl. 11. 23:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Taszít: ha lepattogott a körömlakk róla, de mégsem mossa le/festi újra
2011. júl. 30. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Sorrend:

1) közvetlenség (nagyon fontos!!) ha szép vagy, de még "magaddal sem állsz szóba" - egy elkényeztetett sznob h*lye p*csa vagy, hiába vagy bármennyire is szép..

2) Természetesség - ez lehet, h. csak nálam kerül 2. helyre, de nekem pl. nem jönnek be a címlap-fotó lányok... annyira egyöntetűek, egyformák, h. kb. mintha viaszbábút tartanék szépnek- tiszta sablon...:-/

Én egyértelműen a smink (még esetleg szemfesték) nélküli természetes lányokat tartom vonzónak... aki esetleg eljön velem futni, focizni, röplabdázni, és nem nyávog egy kis mozgás hallatán - ugyanakkor leizzadtan, b*dösen is eszméletlenül izgató tud lenni...

3)értelem...- nem okosság, de azért tudja, hogy az ajtózárat jobbra nyitjuk, balra zárjuk...- ehhez nem kell diploma...

Rövid távon lehet, h. működik e nélkül is egy kapcsolat, de hosszabb távon az ilyen síkbutaság előbb-utóbb k*rvára irritáló lesz... Amikor már tizedjére kell elmondani a csajnak valamit...

Na ilyenkor az ember már nem mondja, hanem legszívesebben ütne... :-/

4.szépség (nálam leginkább ez szép, kedves, meleg szemeket jelent..- nem hiába mondják, h. a szem a lélek tükre...

Lehet +-20kg...ha egy aranyos, kedves, értelmes csaj vagy, hidd el a fiúknak nem az számít, h. 49 v. 69kg vagy...

De nyílván 150-170kg esete is más...

5. Ha szép nem vagy, és a fentieknek sem felelsz meg - jóval kevesebb eséllyel indulsz. Ezek után CSAK!!! és kizárólag olyan pasit tudsz komolyabban megfogni, akivel úgymond "összecsiszolódsz"... Lehet, hogy fentieknek nem felesz meg, és mégis 5 perc alatt felszedsz egy pasit - de hidd el, az szimplán csak a d*gást látja benned...

Amelyik nem - azzal az egyéniségeddel tudsz "becserkészni" - ez viszont több idő, több hónap...Mire a pasi tényleg elvonatkoztat az 1-4. pont hiányaitól, és elkezd gyönyörűnek látni...

2011. júl. 30. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Vonz:külső:Szép szem,haj,kerek fenék,kis mell,igényesség. belső:intelligens,vagány,talpraesett,közvetlen.

Taszít:igénytelenség,ápolatlanság,nagyképűség.

Bármilyen alkatú,korú nő lehet nagyon sexy,ha ad magára és kedves. 36/F

2011. júl. 30. 17:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!