Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez, talán az ondótól?
Vasárnap mikor együtt voltam a barátommal, akkor bennem élvezett el, és most nem mostam ki/meg azonnal utána, mint szoktam, csak este. Hétfő délután óta pedig ha valamivel magamhoz érek, enyhe viszketést, érzek.
Lehet ez az ondótól? talán kiszáradt ott miatta, vagy más?
Fertőzésveszély kb kizárva, mert mindig intim mosakodóval mosdok, és vigyázok, sosem érek oda koszos kézzel, más sem, és nem ülök idegen WCkre, a barátom pedig szintén nem tapasztalt ilyesmit, szóval nem hinném, hogy fertőzés... Mit gondoltok?
A fertőzés előjöhet "magától".
A hüvelygombát okozó baktériumok megtalálhatóak a szervezetbe, ha legyengülsz előjöhet a fertőzés.
Az ondónak nem volna szabad "kiszárítania". Ha nem múlik el fordulj a nőgyógyászhoz.
Akkor szerintem HÍVD fel az orvosod, hátha tud valami jó módszert/gyógyszert. Ha ennyire komoly, ne a netezőket kérdezd ...
41/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!