Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruálok, hogy szerezzünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruálok, hogy szerezzünk egymásnak örömet, szex téren? Tippeket várok!

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lecidázod?
2011. júl. 7. 21:56
 2/11 anonim ***** válasza:
úgy is lehet dugni
2011. júl. 7. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
óvszerrel csinálhatjátok
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kézzel és szájjal ilyenkor is simán ki tudod elégíteni a párodat. De ha nincs ellenetekre, akár még az anális szexet is megpróbálhatjátok. ;)
 5/11 anonim ***** válasza:
Petting.
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te furulyázol neki. Ennyi lehetőségetek van.
2011. júl. 7. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:

a menzesz időszakában is elég sok lehetőség adódik egymás kielégítésére.. de sokan gusztustalannak találják, de ez egyénfüggő...

nekem pl semmi bajom nincs vele, ha a párom azt kéri h tegyem boldoggá, megteszem, egyszerű a képlet. fehelyez egy tampont furdes utan, es maris mehet...

vagy ha tobbet szeretne, akkor ovszerrel megoldhato a dolog, de ezt is nagyon sokan nem kultivaljak.. bar nekem ezzel sincs semmi bajom :) szeretem boldogga tenni a parom, meg ha zuhanyoznom kell utana akkor is.. :)

ha esetleg oda kerul a sor, hogy haddmenyjen, aminek mennie kell, akkor egy torolkozot tegyetek magatok ala, ovszer fel, aztan mehet a menet :)

utana meg zuhi :) esetleg kozos zuhi :)

2011. júl. 7. 22:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Mást nem is tudsz elképzelni, csak hogy a kukiját a puncidba dugja? Nincs kezetek és szátok?
2011. júl. 8. 07:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nagyon muszáj, nem bírunk magunkkal, akkor mi is csináljuk menszesz alatt, egyszerűen gumi fel, mehet a menet. De volt már anál is, meg hogy csak én kényeztettem a barátom.

Bocsi, de egy kérdés: 22:05-nek, hogy amikor megvan barátnődnek, tampont rak fel, és úgy csináljátok? :O

2011. júl. 8. 10:29
 10/11 anonim ***** válasza:

22:05-ös vagyok

nem...

zuhi, fel a tampon, és orálisan kényeztetem :)

aztán ha az kevés, akkor ki a tampon, fel a gumi és kész :)

ezernyi lehetőség van olyankor is :)

2011. júl. 8. 10:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!