Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány úgy köszön el chatről, hogy puszika, akkor akar valamit?
Figyelt kérdés
Annyi hülye kérdés van, hogy nem bírtam kihagyni.:D2011. júl. 7. 21:41
1/5 anonim válasza:
Ez egy rejtett segélykiáltás. Titkon észre vágyik...
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor menj oda hozzá 2 dologgal a táskádban:1 csomag "cuccos" és 1 csákány.Ha jól jön össze 1. tárgy..ha rosszul akkor a 2....
3/5 anonim válasza:
én a barátaimnak, és annak a pasinak is puszival köszönök neten akivel alakulgat valami :D szval nem valószínű hogy csak akkor :D
4/5 anonim válasza:
én még a pasimtól is meg a legjobb barátaimtól is sziával köszönök el, vagy hali:D
lerúgnám a saját fejem, ha puszikával köszönnék...
5/5 anonim válasza:
majd akkor akar valamit, ha ott fekszik melletted mmesztelenül, addig nem!
de ne tévesszen meg csak cuki akar lenni, de nem feltétlen jelenti azt h akar valamit. hajts rá és vagy bejön vagy nem.
tudom, könnyű mondani.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!