Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyik nemhez vonzodom? 16/L Tetszik 1 srác már 2 éve, de csak a női testre gondolva tudok felizgulni. (még szüz vagyok)
Figyelt kérdés
Ilyenkor már eldöl ki melyik nemhez vonzodik? Ha még nem volt tapasztalatom, csak "elméletbn" érzem igy, az jelent vmit?2009. márc. 29. 22:09
1/6 anonim válasza:
Majd már ha eléggé megismered a férfi testet fogadnék, hogy más belátásra térsz. Ha két lehetőségből csak az egyiket ismered, eleve nem ítélkezhetsz, hogy melyik a számodra megfelelőbb/vonzóbb.
2/6 anonim válasza:
szerintem is nincs izgatóbb egy kemény kukinál :P
viszont ha összejött a dolog a pasival és még mindig a nő után vágy vagy esetleg mindkét nemre lehet bisex vagy(leszel)
3/6 anonim válasza:
sok nő van aki izgatónak találja a női testet. Szerintem ettől még nem leszel lezbikus. Főleg hogyha alapjáraton egy fiút képzelsz el magad mellett. Mondjuk én ugy tudom hogy a nők 40% kb. biszexuális, szóval izgatónak találják a nőket. Amugy az idő múlásával letisztázódik majd, ahogy az elöttem szóló mondta, ha majd férfitestet is látsz teljesen és érzed, akkor lehet megváltoznak az ilyen fantáziálások is. F/18
4/6 anonim válasza:
Én is 23lány vok a nöi test engem is izgat meg ha látok az utcán v. bárhol 1 csinos lány még utánna is nézek meg még véleményem is van rólla jó és rossz 1aránt még azt is el ismerem ha jobban nézki tölem.És még mindig a pasikra bukok:D:P
5/6 anonim válasza:
Itt a gyakorlat segít a legtöbbet, az egyéni tapasztalat. Próbáld ki fiúval is, lánnyal is, aztán kiderül. Az is lehet, hogy bi vagy, és akkor mindkét lehetőség nyitva áll előtted.
6/6 anonim válasza:
lehet hogy biszex vagy
szerencsére ma már nem köveznek meg érte
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!