Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor most? Sürgőslenne :\.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most? Sürgőslenne :\.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Barátnőmmel szexeltünk, de úgy csináltuk hogy először gumi nélkül beraktam neki kb. 4-5 percig csináltuk úgy, aztán felhúztam a gumit. Mennyi esély van rá hogy terhes lesz? Szex előtt nagyon alaposan megmosom a farkam, szóval 1 csepp sperma sem maradhat rajta.

Amikor szexelünk akkor mindig késik neki pár napot kb 3-4 napot. Mind a ketten 17 évesek vagyunk.

A hülye válaszokat inkább dugjátok fel, köszi.

"Tudom sok ilyen kérdés van, de inkább jobb ha megkérdezem."

2011. júl. 7. 20:52
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
Hát ha nem élvezel bele a nődbe akkor hogy a francba lenne terhes?????
2011. júl. 7. 20:53
 2/15 A kérdező kommentje:
hát mert sokan aztirják hogy ígyis van rá esély, és belémbeszélték már ezt..
2011. júl. 7. 20:54
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
az első hülye,igen,ígyis van rá esély de minimális
2011. júl. 7. 20:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
mert van rá esély.. most hidd már el.
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély, de minimális. Ha bevállalod, te dolgod. Sokan csinálják így.
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen, van esély rá, ami kicsi, de lehet h pont benne vagytok abban a néhány esetben... legközelebb másképp oldjátok meg!
2011. júl. 7. 20:57
 7/15 A kérdező kommentje:
olvastam olyat is hogy valaki guminélkül csinálja és azért késik a csajnak, ez is hülyeség?
 8/15 anonim ***** válasza:

Előfordulhat az előváladék miatt,de nem túl nagy rá az esély!

Nekünk is volt már jó párszor így,és utána csak para van,hogy jajj mikor jön már meg! -.-"

Szal csak óvatosan gyerekek! :D

9/15 anonim ***** válasza:
Így, ebben a formában hülyeség. A késéshez semmi köze nincs, hogy gumiban csinálod vagy sem.
2011. júl. 7. 21:00
 10/15 A kérdező kommentje:

az a 'baj' hogy neki általába 20-a körül jön meg, de mióta rendszeresen szexelünk mindig késik pár napot.

emiatt is paravan, szóval a másik meg az hogy mivel amikro elmult neki egyböl belevágtunk megint, és csak a para van hónap végéig, mivel hónap elején mult el neki.

kicsit unalmasmár parázni, tudom hogy hülyevagyok meg felelőtlen, de nagyon gyönyörű és kivánatos a csaj, és elveszi az eszem ha odakerül a sor:S :)

2011. júl. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!