Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most? Sürgőslenne :\.
Sziasztok.
Barátnőmmel szexeltünk, de úgy csináltuk hogy először gumi nélkül beraktam neki kb. 4-5 percig csináltuk úgy, aztán felhúztam a gumit. Mennyi esély van rá hogy terhes lesz? Szex előtt nagyon alaposan megmosom a farkam, szóval 1 csepp sperma sem maradhat rajta.
Amikor szexelünk akkor mindig késik neki pár napot kb 3-4 napot. Mind a ketten 17 évesek vagyunk.
A hülye válaszokat inkább dugjátok fel, köszi.
"Tudom sok ilyen kérdés van, de inkább jobb ha megkérdezem."
Előfordulhat az előváladék miatt,de nem túl nagy rá az esély!
Nekünk is volt már jó párszor így,és utána csak para van,hogy jajj mikor jön már meg! -.-"
Szal csak óvatosan gyerekek! :D
az a 'baj' hogy neki általába 20-a körül jön meg, de mióta rendszeresen szexelünk mindig késik pár napot.
emiatt is paravan, szóval a másik meg az hogy mivel amikro elmult neki egyböl belevágtunk megint, és csak a para van hónap végéig, mivel hónap elején mult el neki.
kicsit unalmasmár parázni, tudom hogy hülyevagyok meg felelőtlen, de nagyon gyönyörű és kivánatos a csaj, és elveszi az eszem ha odakerül a sor:S :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!