Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális dolog ez hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog ez hogy a saját testvéremmel nem tudok beszélgetni se a csajokról, se a matsziról, se a piálásról?

Figyelt kérdés

ő olyan áááá anyuci kicsi fia típus

irritál sokszor mikor a haverom ilyen dolgokról beszélgetne velünk én meg csak elbohóckodom inkább mivel ott van a testvérem(ő 19F)

azt is kinézem belőle hogy nem is maszturbált életében 1x sem. borzasztó fura egyes szitukba .nem tud laza lenni egyáltalán . ha én próbálok laza lenni akkor ő korlátoz engem a merevségével .ezért inkább nem megyek vele sehova.

a tanulásról ,gépezésről,barátokról(csak fiúbarátai vannak xD) lehet vele beszélni.

és mindig azt mondják hogy a nagyobb testvér a példakép. hát én próbálok semmi példát nem venni róla. iszonyúan rossz példa

18f

2011. júl. 7. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog.
2011. júl. 7. 19:39
 2/6 anonim válasza:
52%
Az én tesóm is elég karótnyelt, de hál' Istennek csak féltesóm, úgyhogy nem lakunk együtt. Szerintem próbáld meg kizökkenteni a kis világából. Valahogy vedd rá, hogy próbáljon ki korának megfelelő dolgokat. A leírásodból kitűnik, hogy gáznak tartod (az is) de ezt ne éreztesd vele, ez csak tovább táplálhatja a gátlásait.
2011. júl. 7. 19:47
 3/6 Scrappy111 ***** válasza:

hát nekem az összes unokatestvérem ilyen . egyszer az egyik anyja azzal hencegett, hogy Zolika(uncsim) 27 éves és még mindig szűz. na szerintetek?

őszintén szólva, kerülöm őket ahogy lehet, megvagyok jól nélkülük, mondjuk ők az uncsijaim és nem a tesóm

2011. júl. 7. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:

aha értem köszi a tippeket.

ez am kész röhej sztem is. csak azt nem értem hogy őt nevelték úgy a szüleink ahogy szerettnék volna .vagy engem nem tudtak megnevelni eléggé ahhoz hogy ilyenné váljak?!

2011. júl. 7. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne bántsd, ő a testvéred. Más, mint te, de nem rosszabb. Képzeld magad az ő helyébe: ott vagy te, aki laza vagy, ő nem tud feloldódni, pedig lehet, h szeretne. Nem eshet neki jól, h így viszonyulsz hozzá. Próbáld megérteni és szervezz vele közös programokat, menjetek pl bicajozni. :)
2011. júl. 7. 20:07
 6/6 A kérdező kommentje:
ááhh te. én abszolút nem éreztetem vele. csak örülnék ha ráébredne hogy ez a világ másképp nem műküdik csak ha van sok ismerőse de így nem fog menni..
2011. júl. 7. 20:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!