Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy normális Magas Lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normális Magas Lánynak Miért olyan nehéz a párválasztás? :/

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert egy magas lány sem talál könnyebben normális pasit.

Azért...

2011. júl. 7. 18:16
 2/9 anonim válasza:
Nekem mint is a magasabb lányok jöttek be, de nincs valami sok belőlük. :P
 3/9 anonim ***** válasza:

kérdésben van a válasz. mert magas. de attól függ h hogyan magas. egy férfihez képest vagy egy nőhöz képest. mert például nőhöz képest magas, akkor a férfiakkal egy magasságban vagy. de ha férfihoz képest, akkor tényleg magas vagy.

amúgy lehet h csak te beszéled be magadnak ;) :)

4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert még él az a hülye konzervatív nézet, hogy a fiú legyen a magasabb. Amúgy szeretem a magas lányokat.
2011. júl. 7. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:
a fiú legyen magasabb csak oly kevés van.....:/
2011. júl. 7. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
A fiúk eleve az alacsonyabb lányokat szeretik inkább, azt meg nagyon kevés srác tűri el, ha a lány magasabb nála. Ez van sajnos, biztos találsz valakit.
2011. júl. 7. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy hogy kevés magasabb fiú van elmondásod szerint ?
2011. júl. 7. 19:07
 8/9 IQnindzsa ***** válasza:

Erre szerintem a tudatalattinkban van a válasz. A férfire szeretne feltekinteni a nő (ideális esetben) mind fizikailag, mind egyéniség szempontjából. Amikor Te mint magas lány keresel magadnak párt... gondolom az alacsonyabb férfiakat alapon kizárod a lehetőségek közül, de legalábbis hátrébb rangsorolod őket.

Én elég magas vagyok (190cm) és egyetlen egyszer jöttem össze nálam magasabb lánnyal. Egyszerűen elviselhetetlen volt az érzés h magasabb volt nálam!!! Szerintem ez a génjeinkben van valahol elrejtve.

2011. júl. 7. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy vagyok, magas lány vagyok, és sokszor volt már olyan, hogy a pasi aki tetszett alacsonyabb volt nálam... mondjuk én a lányok közt vagyok magas, tehát azért találok nálam magasabb fiút, csak kb ugyanannyi van belőlük, mint az alacsonyakból... aki meg alacsony, annak sokkal könnyebb a dolga :D 17/L
2011. júl. 11. 11:06

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!