Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális Magas Lánynak Miért olyan nehéz a párválasztás? :/
Mert egy magas lány sem talál könnyebben normális pasit.
Azért...
kérdésben van a válasz. mert magas. de attól függ h hogyan magas. egy férfihez képest vagy egy nőhöz képest. mert például nőhöz képest magas, akkor a férfiakkal egy magasságban vagy. de ha férfihoz képest, akkor tényleg magas vagy.
amúgy lehet h csak te beszéled be magadnak ;) :)
Erre szerintem a tudatalattinkban van a válasz. A férfire szeretne feltekinteni a nő (ideális esetben) mind fizikailag, mind egyéniség szempontjából. Amikor Te mint magas lány keresel magadnak párt... gondolom az alacsonyabb férfiakat alapon kizárod a lehetőségek közül, de legalábbis hátrébb rangsorolod őket.
Én elég magas vagyok (190cm) és egyetlen egyszer jöttem össze nálam magasabb lánnyal. Egyszerűen elviselhetetlen volt az érzés h magasabb volt nálam!!! Szerintem ez a génjeinkben van valahol elrejtve.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!