Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Be tudtok nedvesedni egy idegen de nagyon jó pasi látványától?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:33
1/5 anonim válasza:
Persze de csak ha nincs párom.....mióta párom van minden fasztól undorodok és senki se tettszik csak az övére tudok gondolni és csak az övé kell nem hoz lázba senki más. Ha nem lenne tuti felizgatna.
3/5 anonim válasza:
Be, simán. Ha kocka hasa van meg mellizma akkor be. Ha még a farkát látom, akkor nedvesség ide-oda, meg baszatom magam. Nemrég a strandon olyan jót basztam egy 15 éves sráccal, huhh de kifárasztott. 15/l
4/5 anonim válasza:
Ha nagyon közel van hozzám......simán
5/5 anonim válasza:
Én nem tudok, viszont feláll a cerkám.
SP voltam, sziasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!