Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érzékeny lányok tényleg sírnak orgazmusnál?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:50
1/9 anonim 

válasza:

egy újabb értelmetlen városi legenda született!
2/9 anonim 

válasza:

Ha valaki érzékeny én az vagyok... de orgazmus közben nem szoktam elsírni magam. Egyszer volt, hogy úgy mentem el hogy közben sírtam, de akkor se az orgazmustól bőgtem el magam. Viszont az elég fura érzés volt :D
3/9 anonim 

válasza:

alig várom h lássam az állítólagban :D
19F
5/9 anonim 

válasza:

nekem is szokott könnyezni a szemem sex közben de még egyszer sem mentem el orgazmusom sem nagyon volt :S
6/9 anonim 

válasza:

Velem előfordult h sírtam..a boldogságtól
7/9 anonim válasza:
Én akkor sírtam amikor reggel kijózanodva megláttam.
9/9 anonim 

válasza:

Én is szoktam sírni közben, de én is valahogy a boldogságtól, vagy nem is tudom. Attól, hogy végre felszabadult bennem minden gátlás, ami amúgy szorít minden pillanatban, elég gátlásos lány vagyok. Na és akkor hirtelen nincs semmi gátlás, és elbőgöm magam, hogy milyen jó.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!