Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 12-14 évesek miért ilyen szexmániások?

Hát nem tudom, én is annyi vagyok, de egyelőre nem szeretném elveszteni a szűzességem, csak pár év múlva.
És azért mert szeretünk masztizni nem hiszem, hogy szexmániások lennénk.

Pafff
És most megszólal egy 13 éves is -.-":
Az én véleményem az, hogy a lányok is ezt tartják menőnek 12-13-14 évesen elveszíteni... Nah akkor most vegyük az osztálytársaimat :P Szerintem kevés olyan van aki erre nemet mondana... Szerintem nem szexmániások, én is szoktam szexen gondolkodni és jézusom nem akarom így végezni mint egyes "példák". Engem az is zavar, hogy ez általánosítva van amikor ez korántsem így van! És itt jönnek képbe, hogy néhány fiú miért jár idősebb lányokkal, mert nem olyan értetlenek mint a korosztályunkban!
( tapasztalat )
Nah most majd várom a gúnyos megjegyzéseket mert tuti, hogy most annyi kritikát fogok kapni :P
U.I:. hiába van ott, hogy tisztelet a kivételnek általánosítva van
És egyáltalán nem menő...
ÉN 13 VAGYOK DE ÉN AKÁRMILYEN CSAJJAL LE TUDNÉK FEKUDNI ;)
EZALATT OLYAN 13-14 ÉVESEKRE GONDOLTAM ^^
13F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!