Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 12-14 évesek miért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 12-14 évesek miért ilyen szexmániások?

Figyelt kérdés
és beképzeltek is sokan... pff. tisztelet a kivétel.
2011. júl. 7. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocs azt akkarttam írni h szűzeségem most bizt. valami böszmének tartatok xd
2011. júl. 7. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én is annyi vagyok, de egyelőre nem szeretném elveszteni a szűzességem, csak pár év múlva.

És azért mert szeretünk masztizni nem hiszem, hogy szexmániások lennénk.

2011. júl. 7. 16:39
 13/17 jekyll-fan ***** válasza:
én se értem őket... én 15éves vok, még nem vesztettem el, és nem is tervezem még egy jódarabig... és eléggé kiakadok azon, hogy ez mostanában már cikinek számít...
2011. júl. 7. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Én 15 vagyok (Nemsokára 16) És kb 3 hete vesztettem el. De már fél éve együtt vagyunk. És azért ilyen "szexmániások" mert ez normális. Csak ma más túl sok a beképzelt. Meg a meleg. Én is sokat gondoltam ezekre, sokat masztiztam.. Normális, el fog múlni. :) 15/F
2011. júl. 7. 17:26
 15/17 anonim válasza:

Pafff

És most megszólal egy 13 éves is -.-":

Az én véleményem az, hogy a lányok is ezt tartják menőnek 12-13-14 évesen elveszíteni... Nah akkor most vegyük az osztálytársaimat :P Szerintem kevés olyan van aki erre nemet mondana... Szerintem nem szexmániások, én is szoktam szexen gondolkodni és jézusom nem akarom így végezni mint egyes "példák". Engem az is zavar, hogy ez általánosítva van amikor ez korántsem így van! És itt jönnek képbe, hogy néhány fiú miért jár idősebb lányokkal, mert nem olyan értetlenek mint a korosztályunkban!

( tapasztalat )

Nah most majd várom a gúnyos megjegyzéseket mert tuti, hogy most annyi kritikát fogok kapni :P

2011. júl. 7. 18:56
 16/17 anonim válasza:

U.I:. hiába van ott, hogy tisztelet a kivételnek általánosítva van

És egyáltalán nem menő...

2011. júl. 7. 18:58
 17/17 erich97sexxxx válasza:

ÉN 13 VAGYOK DE ÉN AKÁRMILYEN CSAJJAL LE TUDNÉK FEKUDNI ;)

EZALATT OLYAN 13-14 ÉVESEKRE GONDOLTAM ^^

13F

2011. júl. 9. 20:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!