Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ítéled el? Te benne lennél?
Tegyük fel, tetszik neked egy srác (srácok esetében jobb esetben csaj :D). Valamennyire te is tetszel a srácnak. Régen szerelmes voltál belé (ő ezt tudta is, ő nem volt szerelmes), de mára igyekeztél leépíteni az érzelmeidet. Neki sincs senkije, neked se. Felvetődne, hogy találkozzatok..meg, ami belefér. Benne lennél? (érezhető lenne, hogy a szexre megy ki a dolog..)
20/L

Persze. Ha szimpi.
Egyszer élünk,a szex pedig jó!:)

hmmmmmmmmmmmm jó kérdés.. :) erre 1 csaj illik nálam és hát ha ezzel állítana oda ott nyomban lőttek annak h bele vagyok esve :)
hogy meghúznám-e ? háááááááááát hangulat függő 50-50%
19F

elítélni semmiképp sem ítélném el!
hogy benne lennék-e? régebben igen, ma már nem. kor függő is. egy ideig csak erre vágyunk, vagy vágytam én, majd már nem csak ez a fontos :-)
ha úgy érzed tedd, de ne tőlünk tedd függővé! :-)

Volt már hasonló esetre példa... :D csak rájöttem, hogy nem érte meg, mert béna volt.
20L

15:51 hogy te mennyire csak a srácokban látod a hibát!
az fel sem merül benned, hogy ez korrekt dolog, nem kihasználás. Amúgy meg miértne lehetne, hogy a lány is vágyik a szexre és pont annyira lesz jó mindkettőnek?
Hallottam már olyanokat, hogy a nők is gyűjtik a skalpot...
nekem ebből a kérdésből nem az jön le, hogy alány annyira nem szeretné, és ellenkezik...
Kicsit nézhetnéd nem ennyire egyoldaluan.
Szerintem :-)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!