Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire ítéled el? Te benne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítéled el? Te benne lennél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, tetszik neked egy srác (srácok esetében jobb esetben csaj :D). Valamennyire te is tetszel a srácnak. Régen szerelmes voltál belé (ő ezt tudta is, ő nem volt szerelmes), de mára igyekeztél leépíteni az érzelmeidet. Neki sincs senkije, neked se. Felvetődne, hogy találkozzatok..meg, ami belefér. Benne lennél? (érezhető lenne, hogy a szexre megy ki a dolog..)

20/L

2011. júl. 7. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Persze. Ha szimpi.

Egyszer élünk,a szex pedig jó!:)

2011. júl. 7. 15:39
 2/13 anonim ***** válasza:

hmmmmmmmmmmmm jó kérdés.. :) erre 1 csaj illik nálam és hát ha ezzel állítana oda ott nyomban lőttek annak h bele vagyok esve :)

hogy meghúznám-e ? háááááááááát hangulat függő 50-50%

19F

2011. júl. 7. 15:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Elgondolkoznék rajta... de szerintem benne lennék, egyszer élünk!
2011. júl. 7. 15:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez nem tartozik másra, csak rátok, úgy értem ha mindkettőtöknek jó lenne akkor szívetek joga csinálni. Sokan vannak akiknek volt már egyéjszakás kalandjuk, vagy tartósabb szexkapcsolatuk. Nekem még nem volt, nagyon nem tudom elképzelni hogy érzelmek nélkül ágyba bújjak valakivel, de még velem is fordulhat a kocka, nem ítélem el azokat akik ezt csinálják. Csak vigyázz, mert ha régen szerelmes voltál a srácba, könnyen fellángolhatnak benned újra az elfojtott érzések és nagy csalódás lehet mikor rájössz, hogy a srác tényleg nem akar mást tőled, még ha az agyad végig tudja is, de lehet hogy a szíved reménykedni fog aztán meg koppansz.
 5/13 anonim ***** válasza:

elítélni semmiképp sem ítélném el!

hogy benne lennék-e? régebben igen, ma már nem. kor függő is. egy ideig csak erre vágyunk, vagy vágytam én, majd már nem csak ez a fontos :-)

ha úgy érzed tedd, de ne tőlünk tedd függővé! :-)

6/13 anonim ***** válasza:

Volt már hasonló esetre példa... :D csak rájöttem, hogy nem érte meg, mert béna volt.

20L

7/13 anonim ***** válasza:
Én semmiképpen sem, ha még szerelmes is lennék a srácba, akkor sem feküdnék le vele úgy hogy neki ez csak egy ürítés legyen. Mert nyilván ennyit érne számára ez a dolog.
2011. júl. 7. 15:51
 8/13 anonim ***** válasza:
ezen mit kéne elítélni? igen, benne, de nehéz elképzelni, mert rám nem igaz
2011. júl. 7. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:

15:51 hogy te mennyire csak a srácokban látod a hibát!

az fel sem merül benned, hogy ez korrekt dolog, nem kihasználás. Amúgy meg miértne lehetne, hogy a lány is vágyik a szexre és pont annyira lesz jó mindkettőnek?

Hallottam már olyanokat, hogy a nők is gyűjtik a skalpot...

nekem ebből a kérdésből nem az jön le, hogy alány annyira nem szeretné, és ellenkezik...

Kicsit nézhetnéd nem ennyire egyoldaluan.

Szerintem :-)

2011. júl. 7. 16:03
 10/13 anonim ***** válasza:
simán ... aztán még lehet lenne is belőle valami :D
2011. júl. 7. 18:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!