Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon kívánom a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kívánom a barátom farkát, de szégyelem hogy mindig szeretném, szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
neki nem lehet rossz, fogod elkezded ott simogatni , tuti engedi :D azt leszopod ^^
2011. júl. 7. 15:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem hiszem, hogy bánni fogja.

De ha nagyon zavar a dolog beszéld meg vele. Szerintem inkább azt fogja mondani, hogy feláldozza magát mindig, mikor kell neked... :-)

2011. júl. 7. 15:08
 3/15 A kérdező kommentje:
ez csak most lett igy, ugy érzem hogy egy egész nap sem lenne elég vele kettesben
2011. júl. 7. 15:10
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
basszus,ezzel én is így vagyok!Állandóan kívánom!24éves vagyok,a szex nagyon jó vele...imádjuk egymást!Én állandóan meg akarom magam szeretkeztetni:)Na meg állandóan orálisan kényeztetném,persze engedi,csak már magamon is meglepődöm!Orálisnál néha nagyon bevadulok,basszus,egyszer letépem neki:)De komolyan,sztem nem gáz,attól függetlenül,hogy én is állandóan szopogatnám...és bevadulok tőle teljesen:)Bár nem tudom,a pasik ezt hogy látják?
2011. júl. 7. 15:10
 5/15 A kérdező kommentje:
állandóan csak arra tudok gondolni
2011. júl. 7. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:
15:10es vagyok!baaszus...asszem,ránk mondják,hogy fehérmájú!:)24évesen is kívánom állandóan!Pedig a párom többször is kielégít egy aktus során!Vmelyik nap épp mondta,hogy állandóan orálisan kényeztetném,már neki is feltűnt!Kicsit gáz volt,de nem bánja!Nem tehetek róla,imádok vele szexelni,meg szopogatni is!
2011. júl. 7. 15:15
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha csak a farkát kívánod,az régen rossz.
2011. júl. 7. 15:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi gáz, nem kell szégyellni, annyiszor csináljátok egy nap ahányszor akarjátok. Ne aggódj nem fog a barátod rosszat gondolni rólad mert kívánod, kezdeményezz bátran, max ha már nem bírja szusszal, leállít :D
2011. júl. 7. 15:20
 9/15 anonim ***** válasza:

15:10es vagyok

Nem csak a péniszét kívánom,hanem őt magát is!Ő életem szerelme!!Ha nekem szólt...ha nem,akkor bocs!

2011. júl. 7. 15:21
 10/15 anonim ***** válasza:
15:19-esnél a pont!
2011. júl. 7. 15:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!