Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek tetszene?
23éves nő vagyok,a párommal 1éve vagyunk együtt,a szex piszok jó vele...ő is ezt állítja rólam!Nem unalmas,csak szeretnék vmi újdonságot kipróbálni!Pl.táncolok neki vmi szexi fehérneműben??Sztem elég jó alakom van hozzá,175cm,60kg!(de csak sztem,még mielőtt valaki nagyképűnek nevez)
Buliban táncoltam már neki,de itthon még nem!
Szerintetek díjazná??Mindig azt mondja,én vagyok a szexistennője...lehet,hogy nem is hiányzik neki,hogy táncoljak?
Sok sikert!
Biztos nagyon jó lesz, és tetszeni fog neki a megelepi!
csak hajrá, én odáig lennék meg vissza, ha ilyen ajándokot kapnék. :-)
mondd neki, hogy maradjon a hálóban, mert van egy meglepid a számára.
tegyél be valami "szexis" zenét, várj pár másodpercet, a hatás kedvéért, aztán menj be. Legyen rajtad csak ilyen "falatnyi" fehérnemű, és általában azt is szokták szeretni a férfiak, ha tejszínhabbal befújod magad, nekik meg le kell nyalniuk (ezt már mondjuk akkor, amikor már az ágyon vagytok) akkor még ott az öltánc, ha nem az ágyon vár téged, hanem egy székben :DDD jesszus de perverz vagyok.. xd
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!