Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem? Fontos!
Figyelt kérdés
Már 2hete nem kívánom a barátomat az ágyba! Együt vagyunk meg minden de valamiért nem élvezem az együtléteket! mi történhetett velem?? de mikor meg látom a szomszéd fiút rögtön felizgolok pedig soha nem volt köztünk semmi! segítsetek!!!!2011. júl. 7. 14:30
1/16 anonim válasza:
Ráuntál a pasidra, más kell neked, hány éves vagy? mióta vagytok együtt? vele volt az első?
2/16 A kérdező kommentje:
19 vagyok! fél éve vagyunk együt! de nagyon szeretem!
2011. júl. 7. 14:33
3/16 A kérdező kommentje:
nem vele volt az első!!
2011. júl. 7. 14:34
4/16 anonim válasza:
Szerintem már nem szereted, és ezért vonzódsz a szomszéd sráchoz. F.
5/16 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem a barátom!!! bármit megtenék érte!!
2011. júl. 7. 14:37
6/16 anonim válasza:
Akkor vagy az lehet hogy megtetszett neked a szomszéd fiú és kíváncsi vagy, hogy vele milyen lehet a szex, esetleg pasid nem teljesít valami jól az ágyban, vagy elmúlt köztetek a szerelem,átalakult szeretetté, )előző pasimnál nekem is fél év után kezdődtek a gondok) neked hiányzik ez az érzés, a szerelem és máshol keresed akaratlanul is
7/16 A kérdező kommentje:
Nagyon jó vele az ágyba nem erről van szó h enm jó csak valamiért már enm élvezem nem tud anyira felizgatni mint régen!! de amit meglátoma szomszédot rögtön pillangok szaladgálnak a gyomromba és akkaratlanul is felizgulok pedig csak meg látom!
2011. júl. 7. 14:44
8/16 anonim válasza:
Beleszerettél a szomszéd srácba, vagy ha nem ismered akkor meg a külseje fogott meg annyira, hogy jobban érdekel hogy vele milyen, szex közben nem szokott járni a fejed azon a srácon? Gondolom egész nap rajta jár az agyad,vagy nem? De emellett szereted a párodat is, nem hagynád el, de lehet jobb lenne
9/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nme szoktam rá gondolni se szexközbe se máskor csak mikor meg látom akkor kap ell az az érzés!!
2011. júl. 7. 15:54
10/16 anonim válasza:
a szomszéd srác vagyok:)....sejtettem te kis huncut h nem vagyok neked közömbös....valamikor amikor majd egyedül leszel otthon átugrok egy kis cukorért, és remélem most nem csak nézed ahogy zuhanyzok hanem segítesz is tusfürdővel bekenni a testem:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!