Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik felsőtestet szeretitek jobban a pasiknál? Azt amelyik szőrős a mellei körül, vagy azt amikor egyáltalán nincs rajta szőr?
Nem azért, de folyamatosan pattognak a nők, hogy a pasiknak miért a csupasz punci tetszik jobban (nekem amúgy nem), de persze nekik meg a csupasz mellkas jön be... most akkor ez hogy van?
De amúgy ezt hogy gondoljátok? Majd az egész szőrt lekapja miattatok a srác?
Kedves utolsó. Én speciel nem pattogok... Sőt saját magammal szemben elvárás, hogy én szőrtelenítem. Rosszul lennék és igénytelennek érezném magam ellenkező esetben.
A következő mondatodhoz pedig annyi a hozzászólásom, hogy az én párom soha nem szőrtelenítette a mellkasát, ellenben mióta együtt vagyunk egyszer nem volt szőrös, mert tudja, hogy nekem hogy tetszik jobban...
"az én párom soha nem szőrtelenítette a mellkasát, ellenben mióta együtt vagyunk egyszer nem volt szőrös"
ezt nem értem
mit nem értesz?
Van aki képes annyira szeretni mást, hogy áldozatokat hoz érte szó nélkül.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!