Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan hamar megy el, miért van ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátom nagyon hamar megy el, én voltam neki az első, de már 4x szexeltünk. az előző barátomnak is én vettem el a szüzességét, ahogy ő nekem, d eő nagyon sokáig bírta, miért van ez?2011. júl. 7. 12:49
2/15 anonim válasza:
nem verte eleget kissebbkorába :)
3/15 anonim válasza:
mit jelent a túlságosan hamar?
am majd belejön. szerintem hagyd rá. még szexeltek néhányat aztán jó lesz. tényleg az lehetett h nem gyakorolt eleget.
még csinálhatod azt h szex közben ha már furin nyög xD akkor állj le egy kicsit. simogasd a nyakát, hasát... meg csókolgasd, egy két perc után meg folytassátok a dolgot...
4/15 anonim válasza:
ez nagyon sok férfinek probléma. Semmi köze a kiveréshez. Ha most volt az első aktusa, akkor még csak most tanulja a dolgokat (tehát tényleg kezdő) Ezt meg kell tanulni. Neked mekkora a tapasztalatod, ha nagy akkor tanítsd. Lassíts a dolgokon, beszélj vele, hogy ne legyen ennyire kiéhezve az orgazmusra, és próbálkozzatok. Ha neked sem túl nagy a gyakorlatod, akkor együtt tanuljatok. Ehhez sok szex-kel és kitartás. HA nem megy kutass ebben a témában (korai magömlés).
6/15 A kérdező kommentje:
Mielött lefeküdtünk volna egymással, kielégitettem szájjal/kézzel, és akkor nagyon sokáig bírta, csodálkoztam is hogy milyen sokáig bírja, szexnél meg hamar elmegy, eleinte 5-10 percig bírta, most 15. lehet hogy én vagyok a hülye de az előző barátom 45percig vagy 1 óráig bírta...
2011. júl. 7. 13:58
7/15 anonim válasza:
Én ienkor csak annyit mondok a csajnak
"Úgyan annyi időt volt mind nekem"!
8/15 anonim válasza:
14:04 Te köcsög! :D A pasim is mindig ezt mondja! Kezet foghatnátok!
10/15 anonim válasza:
Gyanús vagy te nekem! Lehet, h ismerlek? :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!