Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek tényleg létezik családon belül szex?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bizonyos esetekben bűncselekménynek minősül.
2011. júl. 7. 13:15
 12/19 anonim ***** válasza:
egyébként biztos létezik ,kutatásokat nem láttam, hogy kik körében, de szerintem nem különösebben korrelál semmivel, minden családban vannak titkok, és mocskos dolgok. ugyanakkor természetellenes dolog, és büntetik is, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy genetikai betegségek kockázatát a sokszorosára emeli. Pilisszentlászló az a falu magyarországon, ami kicsit "túl" belterjes volt már az 1970-es években is, állítólag ott lehet látni, hova vezet ez, ha unokatestvérek simán házasodnak évtizedek óta.
2011. júl. 7. 13:39
 13/19 anonim ***** válasza:
13.39 OTT LAKSZ TE IS A HUGODDAL UGYE?
2011. júl. 7. 14:30
 14/19 anonim válasza:
0%
persze.. a 4 éves húgommal szoktam csinálni, de ha olyan kedve van anya is csatlakozik. a bátyám meg az apám inkább félrevonul hogy kettesben legyen. a 4 éves húgom már a 2. gyereket vetette el.
2011. júl. 7. 14:32
 15/19 anonim ***** válasza:
14:30, mi bajod van? nem ott lakom, és nem is érdekel, próbáltam válaszolni valami értelmeset a kérdésre. olvastam mrá újságban ilyesmiről, úgyhogy létezik, a mi családunkban viszont ismeretlen fogalom a vérfertőző szex, és szerintem ez a normális.
2011. júl. 7. 14:42
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
14.42 nem sikerült értelmeset irnod!!!
2011. júl. 7. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
dehogynem, csak te nem érted az összetett mondatokat :)
2011. júl. 7. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
ma 14:42-es én értem nyugi!
2011. júl. 7. 16:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Létezik.
júl. 26. 20:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!