Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg, hogy menjen nekem is szerelem nélkül?

Figyelt kérdés
Eddig csak két hároméves kapcsolatom volt. Már régóta nincs barátom, pasim, nem is járok el sehová. Viszont a szex nagyon hiányzik. Nyáron meg főleg, mert forr a vérem, nem lehet bírni velem, én sem bírok magammal. Csakhogy én a szexet nem tudom elképzelni érzelmek nélkül, ismeretlenül. De már az idegeim lassan felmondják a szolgálatot, annyira kell. Meg attól is félek, hogy beleszeretnék a szex után vagy ragaszkodnék hozzá. T.i hogy oldjátok meg a szexet ha nincs éppen szerelmi kapcsolatotok és szinglik vagytok?
2011. júl. 7. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Először is lehet maszturbálni.

Másrészről ez agyban dől el, ha az agyad meggyőzöd, hogy "ez csak szex", akkor semmi baj nem lesz az egyéjszakás kapcsolat után.

2011. júl. 7. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Na ez nálam is jó kérdés lenne!?

Talán úgy,h csak arra gondolsz,hogy arra kell és ennyi!Mondom ezt úgy,h én se tudom másképp elképzelni.

Hány éves vagy ha szabad kérdeznem?

2011. júl. 7. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
23..ja és csaj vagyok természetesen :)
2011. júl. 7. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Beszéljünk róla privátban. Írj üzenetet, én sajna nem tudok neked. (Nem pipáltad be a megfelelő jelölőnégyzetet. :))
2011. júl. 7. 11:40
 5/8 anonim válasza:
En is ugy vagyok vele, hogy volt mar par ilyen futo szeru kapcsolatom ha lehet annak nevezni, es probaltam magamnak bemagyarazni, hogy ez csak szorakozas es kis huncutkodas, de sajnos egy ido utan mindig kezdtem tobbet erezni...ez nalam sem megy, es akkor gyorsan kiszalltam belole...ezt olyan esetben tudnad megoldani, ha azt mondanad magadnak, nem akarok sokat tudni rola es csak egy flort, sex es semmi mas. Nagyon egyszeru lenne egy nyaralason, ott minden ember felszabadult, es ott oszehozni...
2011. júl. 7. 11:47
 6/8 anonim válasza:
Es a maszturbalasrol csak annyit, hogy egy ideig megoldas de viszont egy ido utan olyant mintha minden napmikor ehes vagy muzlit eszel es nem laksz jol...igy tudom ezt elkepzelni, megoldasnak megoldas viszont van jobb kaja is minnt a muzli:-)))
2011. júl. 7. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
11:47 ilyen esetben megoldás az, hogy ismeretlennel csak szimplán szexelsz egyet. Semmi flört, randizgatás, akkor rögtön ágyba, aztán utána azonnal el kell felejteni, másodszor nem szabad vele találkozni! Így nem is nagyon marad meg belőle semmi, amire emlékeznél és ami miatt vágyódnál utána. Na jó, egy jó szex, de ennyi :)
2011. júl. 7. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem a korod,mert én idősebb vagyok egy kicsit/34/és nekem most sem megy.Én úgy gondolom,hogy ha ilyen vagy akkor nem nagyon tudsz változtatni rajta.Tehát az olyanok mint mi nem tudjuk "beengedni" úgy magunka,h ne ismerjük és ne érezzünk vonzódást iránta.Nálam ez miatt az egy éjszakás sem működik.Hopp,nyuszi hamm bekaplak!Ehhez valami bizalomféle kell.
2011. júl. 7. 11:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!