Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk hogy szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk hogy szeretitek ha valaki kézzel csinálja?

Figyelt kérdés
a lelassítsos felgyorsítós módszeren kívül van még valami,amivel a kedvetekre lehet tenni?
2011. júl. 7. 10:42
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
18 L
2011. júl. 7. 10:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem a lassu kremes "nyak"-kozeli jon be...

37F

2011. júl. 7. 10:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez emberenként változó. Neked kell kitapasztalni hogy szereti a párod. Én lassabban szeretem, de az egy dolog, van aki gyorsabban. Nem ez a kérdés de nagyon szeretik a pasik ha szájjal csinálja a nő, az nagyon tuti dolog, az kb. annyira jó mintha óvszer nélkül szeretkeznétek ha jól csinálod.
2011. júl. 7. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
szájjal jobban szeretik mint kézzel,bár ha síkosítóval csinálod az is jó lehet.
2011. júl. 7. 10:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A narancsfacsarós is nagyon finom, de nem árt síkosító hozzá :-)

A sebesség az mindegy, ha jól csinálod ígyis-úgyis kivégzed a párod.

Én azt gondolom a makk a legérzékenyebb arra koncentrálj, de azért ne legyél túl sok. A hímveszző többi része kevésbé érzékeny, és néha nem is túl izgató, ha a többi rész van jobban ingerelve. A makkra mindenképp szánj időt. avgy mindig térj vissza rá. A Gát rész is érzékeny, és finom tud lenni, de ott ne kapkodj, mert meg is ijedhet.

Síkosítóval csodát teszel neki hidd el. Markold meg neki rendesen, és amikor el akar menni, akkor kicsit fogd keményebben és húzd rendesen tövig le neki, és felfelé se állj meg félúton. Meg lesz az eredménye. :)

Ja és a végén mikor elmegy, akkor lassíts, és óvatosabban fogd, mert nekünk akkor érzékeny nagyon. :-)

Sok sikert!

(régebben volt egy tanítványom, neki segítettem, elmutogattam. Érdekes, szép élmény volt, és neki hasznos is. Nem volt semmi köztünk, csak sima tanítás.megkérdezheted őt is) ha gondolod...:-)

2011. júl. 7. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:

hmm, gyere , csináld nekem, és megmondom, mit változtass a technikádon :P na benne vagy? :P

25/F

2011. júl. 7. 13:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Síkosítóval vagy legalábbis csúszósan lassítós-gyorsítós módszerrel és néha jó ha bekapja..
2011. júl. 7. 17:40
 8/12 anonim válasza:
az a jó ha fogazol és rá harapsz . én véresen szeretem!
2011. aug. 3. 21:55
 9/12 A kérdező kommentje:
idióta utolsó te már annak is örülnél:)
2011. aug. 3. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
07-07 10:46-hoz csatlakozom
2011. aug. 4. 08:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!