Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hogy szeretitek ha valaki kézzel csinálja?
Nekem a lassu kremes "nyak"-kozeli jon be...
37F
A narancsfacsarós is nagyon finom, de nem árt síkosító hozzá :-)
A sebesség az mindegy, ha jól csinálod ígyis-úgyis kivégzed a párod.
Én azt gondolom a makk a legérzékenyebb arra koncentrálj, de azért ne legyél túl sok. A hímveszző többi része kevésbé érzékeny, és néha nem is túl izgató, ha a többi rész van jobban ingerelve. A makkra mindenképp szánj időt. avgy mindig térj vissza rá. A Gát rész is érzékeny, és finom tud lenni, de ott ne kapkodj, mert meg is ijedhet.
Síkosítóval csodát teszel neki hidd el. Markold meg neki rendesen, és amikor el akar menni, akkor kicsit fogd keményebben és húzd rendesen tövig le neki, és felfelé se állj meg félúton. Meg lesz az eredménye. :)
Ja és a végén mikor elmegy, akkor lassíts, és óvatosabban fogd, mert nekünk akkor érzékeny nagyon. :-)
Sok sikert!
(régebben volt egy tanítványom, neki segítettem, elmutogattam. Érdekes, szép élmény volt, és neki hasznos is. Nem volt semmi köztünk, csak sima tanítás.megkérdezheted őt is) ha gondolod...:-)
hmm, gyere , csináld nekem, és megmondom, mit változtass a technikádon :P na benne vagy? :P
25/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!