Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért tagadjátok azt hogy maszturbáltok?
Figyelt kérdés
50lányból kb. 1 ismeri be hogy masztizik.
Szerintem izgató hogyha egy lány azt mondja hogy masztizik!
De miért tagadjátok?A fiúk is mindig beismerik!
17F
2011. júl. 7. 08:31
11/16 Megyeri Ivett válasza:
Szia !
Véleményem szerint azért kaphatsz nem válaszokat mivel nem megfelelő pillanatban helyen vagy módon teszed fel a kérdésedet. Hogy valaki maszturbál az egy intim magán ügy és nem feltétlen társasági kérdés ezt tartsd be szerintem.
Én és környezetemben valóban csináljuk, de ezt ha meg is említjük nem egy baráti társaságban fiuk elött tesszük.
12/16 anonim válasza:
Azért tagadják le, mert álszentek. Bocsánat. Szeretnék magukat nagyon erkölcsösnek beállítani, miközben ők is csinálják.
13/16 anonim válasza:
Mondjuk ez is igazi Magyar szokás...
Társaságban maszturbálásról beszélni..
14/16 anonim válasza:
Nagyon illetlen, aki ilyeneket kérdezget.
15/16 anonim válasza:
Erről mindig, az jut eszembe, hogy amikor 11-12 éves fiúk voltunk, mindig kérdezgettük az osztálytársnőinket, hogy ők szoktak-e maszturbálni, mert kíváncsiak voltunk, és mindig olyan válaszokat kaptunk, hogy "de hisz az önkielégítés undorító!" Aztán amikor már 14-15 évesek voltunk, és hasonló kérdéseket tettünk fel, az "undorító" szó átváltozott, helyette már a "magánügy" volt a használatos...:D:D:D
16/16 anonim válasza:
pontosan...ahogy apuka,és anyuka is
átlapozgatja az "elkobzott" szexújságot..:P
:D:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!