Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Voltatok már együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már együtt egy igazán vastag péniszű fiúval?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal pár hónapja és hétvégén kirándulni mentünk. És hát eljutottunk a pettingig.

Amikor elővette, azt hittem elájulok. A hossza még nem is vészes, de két kézzel épphogy átértem olyan vastag.

Ha arra gondolok, hogy ezt berakja belém...

Ti jártatok már így?

2011. júl. 7. 07:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha elarulnad a korod es az ovet is akkor lehet h vilagosabb lenne a dolog szamunkra is....
2011. júl. 7. 10:35
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem 8 és 34 -.-'
2011. júl. 7. 10:41
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, tizenévesek vagyunk mindketten és kicsi a kezem is de tényleg alig érte át.
2011. júl. 7. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
12 L, 19 F ???
2011. júl. 7. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Most nem azért de kb 16-18 centi átmérőjű tárgyat tudok átfogni 2 kézzel, úgy hogy átérem (összeérnek az ujjak), fiú vagyok az egy dolog, de nem hiszem, hogy 3x kisebb kezed lenne. Most vagy erős halucinogén szerek hatása alatt voltál vagy az illető egy paci volt. A lipicai ménesnél voltatok kirándulni?
2011. júl. 7. 17:52
 16/17 anonim ***** válasza:
még egy lónak is átlehetne érni két kézzel a péniszét...
2011. júl. 7. 18:50
 17/17 anonim válasza:
Nem ! Korod ?
2011. dec. 4. 08:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!