Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti, hogy reagálnátok ha egy haverotok akivel jóba vagytok megkérne titeket, hogy tanitsátok meg smárolni?
Figyelt kérdés
kort irjatok légyszi2011. júl. 7. 04:05
1/4 anonim válasza:
Nem lány vagyok, de nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy egy potyacsókot akar kicsenni tőled. :)
Ha nincs ellenedre, tedd meg... bár lehet, utána nem fog leszálni rólad. :D
2/4 anonim válasza:
Hát ha 10 év alatt van megtanítom én. 50/F
3/4 anonim válasza:
Nyilván azért vagyok csak a haverja/ barátja, mert nem akarok tőle semmit...Úgyhogy nekem nem igazán tetszene.
4/4 anonim válasza:
Elütném egy poénnal,nem venném komolyan a kérdést. Attól, hogy barátok vagytok, nem jelenti feltétlen, hogy vonzódtok is úgy egymáshoz.Ha úgy lenne, már régen nem csak barátok lennétek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!