Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Érdemes lenne kipróbálni?
Figyelt kérdés
Van egy pasi (hm, férfi...), akivel elég jóban vagyunk. Én 17, ő 27 éves. Ő a piercingesem, és csináltattam intim piercinget, utána megsimogatott lent. Megcsókolt, és akart többet is, de én hárítottam, hogy korkülönbség, stb... De azóta csak rá gondolok. Felesége van és gyereke, de nem zárkózik el a lehetőségtől, hogy legyen köztünk bármi. Engem kicsit zavar, de nagyon izgat! Most akkor a lelkiismeret vezéreljen, vagy valami más?2011. júl. 7. 00:57
1/6 anonim válasza:
Hát ...figyelj nem hiszem hogy nektek lenne jövőtök.
Feleség + gyerek...ÁÁááááÁ
De ha kívánod egyszeri alkalom lehet (Védekezéssel)
2/6 anonim válasza:
Nos, döntsd el te. Ha lelkiismeretesebb ember vagy, nem nagyon ajánlom, mert utána lehet h nagyon fog zavarni a tudat, hogy egy családot teszel éppen "tönkre" a hátuk mögött. Mindenesetre, Hallgass az eszedre, döntsd el, hogy megérné-e, mert nem hiszem, hogy te vagy az egyetlen, akivel így flörtöl.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne! Ha már ő ilyen mocsok, legalább te ne legyél ez, az ilyesmi kettőn áll. De gondolj bele, hogy neked hogy esne, hogyha otthon lennél a pici gyerekkel és a férjed meg egy tinivel k*rna félre... Tudod ez olyan, hogy ahogyan te bánsz másokkal azt fogod visszakapni. Ha nem tudnál róla, hogy felesége van és gyereke, akkor csak az ő hibája lenne, de így a te felelősséged is legalább ugyanannyira...
4/6 anonim válasza:
Szerintem egyszeri kalandnak jó lenne!
Aztán lehet inygen csinálna az összes pc-det!:D
5/6 anonim válasza:
tudom, hogy nem témába vág, de:
hol vannak még piercingjeid? :)
a piercinges csajok a gyengéim ;)
25/F
6/6 A kérdező kommentje:
Végülis... Ha nem velem csinálja, akkor mással. De azt hiszem, én nem bírnám megtenni. Imádom a srácot, de valószínű, elveszíteném, ha bármi történne, és hiányozna mint barát.
Utolsónak: csak ott van, de akkor ismerkedj olyan helyen ahol a lányok szét vannak lyukasztva.
2011. júl. 7. 20:27
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!