Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen cikis élményetek volt már szex közbe? Lécci meséljetek párat.
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 00:34
1/15 anonim 

válasza:

Volt pasimmal szeretkeztünk, mikor kopogtak az ajtón én meg előtte 2 nappal veszítettem el a szüzességem, amúgy is tiszta para voltam, na hát volt pasim apja kopogott, de már nyitott is befele az ajtón, én erre fogtam és lerugtam az exemet magamról és csak azzal foglalkoztam hogy be legyek takarva és ne lásson meg az apja, ez meg olyat csattant a földön, nagyon röhögtem, odaszaladt álló kolbásszal az ajtóhoz és rácsapta az apjára xDD
2/15 anonim 

válasza:

befostunk mindketten... egyszerre. és pont ránk nyitott a szervkereskedő úr a házból, aki egy shotgunnal próbált ránk erőszakolni egy fokhagymás zacskót
3/15 anonim 

válasza:

Én egyszer egy kicsit tényleg betojtam.Amúgy is kellett a barátnőm meg forgolódás közben herén taposott és már nyomtam is.
4/15 anonim 

válasza:

Egyik barátnőmet nyalta a pasija, de már nagyon kellett pisilnie és beleeresztette a srácnak a szájába :DDD
5/15 anonim 

válasza:

Épp a szobámban voltam barátnőmmel és szeretkeztünk. A szobám ajtajának a kulcsa nincs meg már 2 éve és nem lehet kulcsra zárni. 13 éves öcsém nyitott be hogy kéne neki a telója és hát mi... húúúúh be a paplan alá ő meg ki a szobából. De nem ez volt a legcikibb hanem hogy után kb 5 másodpercre rá meglátott anyukám, annyit mondott hogy csak okosan. A családom elég nyitott szexuális téren tehát tudták hogy szeretem a barátnőmet és ő is engem és miket csinálunk ebből kifolyólag. De attól még ciki volt eléggé...:S
6/15 A kérdező kommentje:
Uhhh köszi ezeket a történeteket...xĐ uhh hát..elég viccesek..én meg nem kerültem ilyen helyzetekbe...xĐ de biztos egy emlék lehet.:D
2011. júl. 7. 00:50
7/15 anonim 

válasza:

3an voltunk pasim házában, ő én meg pasim huga, egyszer csak átjön a 16 éves huga abba a szobába ahol mi voltunk, hogy ő fél, had aludjon már velünk, mondtuk neki hogy jólvan, jöhet, már azt hittük alszik mikor szépen óvatosan lehúzta a bugyimat, betette, és lassan csináltuk, csöndbe voltunk nagyon erre 10 perc után megszólal pasim huga hogy b*sszátok meg ti itt k*rtok??? :D Letagadtuk, semmi gáz nem volt, mondja pasim hogy cseréljünk helyet mert ő feküdt a huga mellett mondom okés, épp mászott át rajtam mikor huga felugrott lerántotta róla a takarót és mondta neki hogy b*zdmeg neked áll a faszod :DD pasim meg les... elkezdi: nem is :DDD
8/15 A kérdező kommentje:
juuuujj..xĐxĐxĐ köszii
2011. júl. 7. 00:59
10/15 anonim 

válasza:

Egyszer takarítottam egy hotelben diákmunkát és Dominique Strauss álló farokkal megkergetett... elég cikis volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!