Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elélvezni csak csiklóizgatással. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tippek? Ötletek?2011. júl. 6. 23:29
1/16 anonim válasza:
Én sem ez van semmit nem lehet tenni ellene nekünk ez jutott!Sajna!18/L
2/16 anonim válasza:
hát izgasd a csiklód. vagy 2 kézzel, egyik a nuniba a másik meg csiklótizgat xD
3/16 anonim válasza:
Kísérletezz csak tovább! Próbálj ki másféle technikákat is! Az élvezetért meg kell dolgozni. :P
Egyébként hány éves vagy? Szűz vagy még? Ha nem, akkor ujjazással is kombinálhatod, de ha igen, akkor inkább maradj a csiklóizgatásnál egyelőre! ;)
4/16 anonim válasza:
Lányoknak ezt tanulniuk kell! Fedezd fel a tested!
5/16 anonim válasza:
Ezzel igazándiból nem nagyon lehet mit csinálni, ugyanis a nők 90 %-a csak akkor tud elmenni, ha izgatják a csiklójukat. Ezzel nincsen semmi baj, velem is így volt, bár én már el tudok menni anélkül is (az élvezet viszont valamivel kisebb..), viszont nem ment egyik percről a másikra. Ha tartós kapcsolatod, húzzátok minél tovább a dolgot, hiszen köztudott, hogy a lányok nehezebben mennek el. Próbáljatok ki minél több pózt. Én azt mondom gyakorlat teszi a mestert. :D Légy kitartó és türelmes. Hajrá...
6/16 A kérdező kommentje:
17 vagyok és szűz, de akárhogy ujjazom magam nem tudok hüvelyen...
2011. júl. 6. 23:37
8/16 A kérdező kommentje:
Akkor ha magamnak csinálom nem is lesz hüvelyi?
Erősen kétlem...
2011. júl. 6. 23:44
9/16 A kérdező kommentje:
jav *nem is lehet
2011. júl. 6. 23:44
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!