Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz-e összejönni a nagyfiam főnökével családapaként?
43 éves, diplomás apuka vagyok, a fiam már külön él, ő 24 éves lesz most. A hétvégén sütögetős kerti party volt nálunk, és, hát, rendesen alátekertük a kormányt. Volt pia rendesen. Nagyon sokat ittunk. Ott volt a fiam, sok kollégája, barátnők, és a főnöke.
Nos, nem titok, nekem teenager koromban sok kalandozásom volt, négy évig együtt laktam egy férfivel. A kapcsolatban, én voltam a lány. Amikor kidobott az a pasi, akkor azt hittem, hetero lettem, és örökre elfelejthetem ezt a dolgot. Megnősültem, családom lett, példás családapaként neveltem a fiamat és a húgát.
De ezen a hétvégén, valószínüleg a sok száraz fehérbor miatt, ismét előjött a másik énem. Nem ragozom, mentem ki vizelni a kert végébe, alaposan betintázva, és megláttam a fiam főnökét, aki szintén könnyített magán. Filmszakadásom van, csak képekre emlékszem, ahogy letérdelek elé, megfogom a hímtagját, magamra spriccelem a maradék pisit, és utána cidázni kezdem. Az elmúlt 23 év, és a házasság feszültsége az alatt az egy este alatt kijött belőlem. Bizonyos foltokból a fehérneműmön tudom, hogy közösültünk is éjjel. Reggel a főnök kora hajnalban elment, és a fiam azóta fizetésemelést kapott. Nagy gondot okozhatott ez a dolog? Szerintetek van esély a folytatásra?

Ugyan mar, nincs ezen mit szegyellni! Teljesen normalis dolog, hogy az ember idonkent homoerotikus kalandokba keveredik...
....a BORTONBEN!

Bizonyos foltokból tudod, hogy közösültetek?
Elől vagy hátul lett kakis a nadrág?
Szóval a farkad lett sza-0ros, vagy téged nyomott anásuzba a BOSS? :)

A kapcsolatban, én voltam a lány.*
Ismerkedj meg egy meleggel, majd elmeséli miért nem használná ezt aszót egy homo pasi sem!
Mellesleg a storihoz. Annyit ha a főnök nem keresi a férfit, akkor csak egy numera volt. És ne fárassza már a főnököt a apuka, mert as végén ki- vagy megb@sszák a fiát!

... sexual orientation ...
female:
Heterosex ~15%
Bi-curious ~75%
Lesbi ~10%
male:
Heterosex ~40%
Bi-curious ~50%
Homosex ~10%

A történet teljesen rendben van, a GÁZ szót én is használom. Döbbenetes lehetett ennyit inni. (Ha az italtól elveszteném az emlékezetemet, akkor már én is lehetnék passzív, még akkor is, ha heterónak gondolom magam. De ezzel szerintem mindenki így van.)
Állítólag olyan is van, ha az ember sokat iszik rendszeresen, hogy azt látja, hogy pókok és egerek szaladgálnak az ágyában a lepedőn. A rászáradt szőrös foltok pedig a hányástól is lehetnek. Mi volt a vacsora?
A másik dolog pedig, hogy a srácod fizetésemelést kapott. Lehet, hogy a főnöke észrevette, hogy a srác jól dolgozik és így akarja kompenzálni az elvégzett munkát. A főnök látja, hogy a szorgalmas gyereknek van egy részeges apja, aki filmszakadásig issza le magát.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!