Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom szereti a különleges dolgokat, de ennyire?
Figyelt kérdés
3 hónapja járok a pasimmal.És első héten már csináltuk.Nagyon sokat. És tegnap este,amikor kiment az utca közepére táncolni,akkor kicsit rám ijesztett,mert meredten bámulta a tetőt.És ma hajnal 3-kor elmentem pisilni és észrevettem,hogy a párom írt a wc papírra egy üzit,hogy ma este szeretné a tetőn csinálni kutyapózba!Csak az a baj,hogy én utálom a kutyapózt!Hogy mondjam meg neki,hogy maradjunk a hagyományos pózoknál?
Én 18/l fiúm 42/F
2011. júl. 6. 21:29
1/16 anonim válasza:
18 évesen ne legyél akkora rib@nc, hogy 42 éves vén f@szid legyen... ennyi
2/16 anonim 

válasza:

ez fake. húzzál máshova oltani a népet
3/16 A kérdező kommentje:
mondom hogy különleges.miből feltételezed,hogy mi nem csinálunk ilyet.szeretünk szórakozni.nem uncsi az életünk.baj?
2011. júl. 6. 21:34
4/16 anonim 

válasza:

Hát ha ilyen alapvető dolgokról nem tudsz vele beszélni,akkor nem nevezném ezt kapcsolatnak.Ha normális kapcsolatotok lenne,akkor ez a kérdés most nem lenne.Egy normális pár,ahol a 2 fél tiszteli egymást és ismeri,ott fel sem merülhet ilyen gond.Én a helyedben elgondolkoznék.Hova tűntek a randizós időszakok,amikor megismerjük a másikat?
5/16 anonim 

válasza:

remekül tönkreteszed az életedet. erre a mondatra emlékezz majd 10 év múlva.
6/16 anonim 

válasza:

Most akkor meg mi a probléma? Egyébként én így mondanám meg neki: utálom a kutya pózt, maradjunk a hagyományos pózoknál! Ezen mi olyan bonyolult?
7/16 anonim 

válasza:

legalább lapos tetőtök van? mert ha nem, akkor extrém az öreg, nagyon!
8/16 anonim 

válasza:

vigyázz! bele ne ess a kéménybe a kutyasétáltatás közben.xD
9/16 anonim 

válasza:

kussolj krva , a pénznagyúr ! CSINÁLD!
10/16 A kérdező kommentje:
jóóó de én nem akarom megbántani. és nem tudom! még ha akarná se tudnám tönre tenni az életemet vele!Azért,mert ő nem nemzőképes,és mert az apukám soha nem lenne olyan helyzetbe,hogy ne legyen zsénk.Balatonon vagyunk,a tető nem annyira meredek.És a pasim Apu egyik haverja...amúgy.És ez egy titkos kapcsolat.
2011. júl. 7. 18:43
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!