Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a normális idő, amennyi idő után sor kerül a csókra/szexre?
Tudom,hogy semmire nincs recept, így erre sincs, de érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek mennyi körülbelül az a minimum és maximum idő, amennyi kell az első csókhoz, első együttléthez!? (Természetesen arra gondolok, amikor még egymásnak 2 idegen ember kezd el ismerkedni, és a 0-ról indulnak).
Kort és nemet is, légyszi!:)

Csók: 2 perctől 40 évig
Szex: 2 héttől 40 évig

Nekünk első csók egy hónap múlva esett meg. Első pettinges együttlét fél év múlva.
Mondjuk mi nem éltünk együtt, messze is laktunk egymástól, csak suliban találkoztunk, persze, hogy a folyamat lassú volt, de annyival jobb:)))
Ezért próbálom arra ösztökélni a lányokat-fiúkat, hogy a türelem rózsát terem.
20/L

Köszönöm szépen, 3.válaszoló, végre egy értelmes válasz.:)
Annyit megkérdezhetnék, hogy az alatt az 1 hónap alatt körülbelül mennyit találkoztatok?

hát eddig csak 2barátom volt:)
de a csók az mindegyikkel már megtörtént az első randin:) szóval szerintem ha megvan a vonzalom,és mindketten akarják akkor mind1 mikor..:)
szex az még nem volt egyikkel sem,úgy hogy nem tudom.. attól is függ mennyi idősek szerintem:)

Csók: akár első randi
szex: félév körül.
Bár a mostani barátommal csók 2 hét után volt szex félév után(vele vt az első):)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!