Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi a normális idő, amennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a normális idő, amennyi idő után sor kerül a csókra/szexre?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy semmire nincs recept, így erre sincs, de érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek mennyi körülbelül az a minimum és maximum idő, amennyi kell az első csókhoz, első együttléthez!? (Természetesen arra gondolok, amikor még egymásnak 2 idegen ember kezd el ismerkedni, és a 0-ról indulnak).

Kort és nemet is, légyszi!:)

2011. júl. 6. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Csók: 2 perctől 40 évig

Szex: 2 héttől 40 évig

2011. júl. 6. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Szigorúan tíz perc... a vonzalom méretétől függ. Volt már példa pár órára is, de voltam már úgy is, hogy eltelt egy hét.
2011. júl. 6. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Nekünk első csók egy hónap múlva esett meg. Első pettinges együttlét fél év múlva.

Mondjuk mi nem éltünk együtt, messze is laktunk egymástól, csak suliban találkoztunk, persze, hogy a folyamat lassú volt, de annyival jobb:)))

Ezért próbálom arra ösztökélni a lányokat-fiúkat, hogy a türelem rózsát terem.

20/L

2011. júl. 6. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
csók:20perc,sex a csók után 20percel.
2011. júl. 6. 20:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, 3.válaszoló, végre egy értelmes válasz.:)

Annyit megkérdezhetnék, hogy az alatt az 1 hónap alatt körülbelül mennyit találkoztatok?

2011. júl. 6. 20:19
 6/9 tetro ***** válasza:
ha egy lánnyal fél évig a pettingik se jutok el, akkor arra már barátként fogok nézni. persze idősebb vagy, de 18évesen is nagyon sok gondoltam volna a fél évet az első "petting együttlétig"
2011. júl. 6. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:

hát eddig csak 2barátom volt:)

de a csók az mindegyikkel már megtörtént az első randin:) szóval szerintem ha megvan a vonzalom,és mindketten akarják akkor mind1 mikor..:)

szex az még nem volt egyikkel sem,úgy hogy nem tudom.. attól is függ mennyi idősek szerintem:)

2011. júl. 6. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
ja amúgy 15/l voltam:)
2011. júl. 6. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Csók: akár első randi

szex: félév körül.

Bár a mostani barátommal csók 2 hét után volt szex félév után(vele vt az első):)

2011. júl. 7. 11:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!