Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melike1995 kérdése:
Fiuk szerintetek? :D
Figyelt kérdés
fiuk!!! nektek meik jön be jobban a szörös punci vagy a csupasz :)?2011. júl. 6. 20:05
1/21 anonim 

válasza:

lány vagyok, de figyeld meg a többség csupaszt fog írni xD
2/21 anonim 

válasza:

csupasz vagy max egy csíkban kegyen szörős de ne legyen dzsungel
3/21 anonim 

válasza:

Hát nekem a vegyes. Egyik felén szőrös, a másikon csupasz és mindig azt a szemem takarom el amilyen puncit éppen nem kívánok. Ha saláta, vagy denevér az még csak fokozza az élvezetet. Viszont ha szőrös legen 5-6 cm hosszú, ha meg csupasz az sem baj ha nincs rajta bőr sem...
szívesen.
5/21 anonim 

válasza:

Persze, hogy csupaszt írunk. Ha vietnámba akarok menni, akkor elmegyek oda, és nem két láb között fedezem fel a vietkongok bázisát.
7/21 anonim 

válasza:

alap hogy csupasz vagy ma egy csík
8/21 Koldus 

válasza:

Nofene. Eddig a farok mérete volt a kérdés naponta, most már a szőrös/csupasz punci? Atyaég....
10/21 anonim 

válasza:

nekem az olyan punci jön be amibe be is szabad menni :)
19F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!