Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác orálisan kielégít fontos viszonoznom?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 19:42
2/8 anonim 

válasza:

hát illik... vagy te úgy hagynád felizgulva, miközben te kielégülten fekszel mellette?
3/8 anonim 

válasza:

nem fontos, ahogy az sem h ő ne menjen át a kövi csajra :D
de am konkrétan nem fontos csak nem árt ha nem hagyod állva :D de az már m1 h hogy oldod meg
19F
4/8 anonim 

válasza:

Ha csak ennyi akkor jah, de ha jártok egy ideje akkor beszéljétek meg...
5/8 anonim 

válasza:

Fontos, szexben szerintem adok-kapok alapon működnek a dolgok. Ha már én kinyalom őt akkor ő is viszonozza :D
6/8 anonim válasza:
szerintem fontos. szar lehet kielégítetlen pasinak lenni.:) najó ezt furcsa így lányként mondani, csak a barátomat látva gondolom, hogy ha úgy otthagynám, akkor nagyon befejezetlen maradna az egész :)
8/8 anonim 

válasza:

Én szívesen kinyalom anélkül is, hogy ő nem viszonozza. Nekem ez nagyon élvezetes! De ritkán adódik arra példa, hogy ne indulna be és ne viszonozná! Volt már ilyen, de azért vagyunk együtt (azért házasodtunk össze), hogy ezt bármikor orvosolhassuk :o)
Ha neked ez az első próbálkozás, akkor hagyd magad és koncentrálj az élvezetre! Gondolj közben a farkára is, ne csak az ujjára. Így nagyobb kedved lesz hozzá. Ráadásul ő biztosan úgy fog mozogni, terelni az alsó testét, hogy könnyen a szádhoz kerüljön a farka. ... A szex csak játék és élvezni kell, nem agyonizgulni.
41/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!