Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki hogy a barátnőmmel szeretjük az anál szexet?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem csak azt csináljuk de általában ezt.2011. júl. 6. 19:11
1/10 anonim válasza:
cikinek nem ciki, legfeljebb nem célravezető, mindenkinek szíve-joga mit csinál!
2/10 anonim válasza:
Az hogy te szereted,azt látom.
de mérget ne vegyél rá,hogy az asszony is rajong érte!
3/10 anonim válasza:
Nem ciki. Mindenki más és mást szeret. Én nem szeretem a spenótot, más szereti. Ennyi.
4/10 A kérdező kommentje:
igazából ő neki sincs ellenére.
2011. júl. 6. 19:21
6/10 anonim válasza:
Hat nem feltetlenul ciki, de amint hallottam egyeltalan nem egeszseges. Mert ha gyakran van csinalva, meglazulhatnak a zaroizmok es az nagy problemat okozhat. Peldaul nem gatolhato a szellentes, szeklet.
Nem egyszer olvastam hogy havonta 1szer, max. 2szer ajanlott, ha feltetlenul akarjatok.
Ajanlom, hogy errol komolyan vilagositsd fel a baratnod. Ez nem jatek, nagyon komoly dolog.
L
8/10 anonim válasza:
Persze és ha gyakran kakálsz vastagat, akkor is meglazulnak az izmok, sőt ha gyakran nyújtogatod a nyelved, akkor úgymarad.
9/10 anonim válasza:
egyáltalán nem !
élet társammal mi rajongunk érte
F.Tomi (23) Budapest
10/10 anonim válasza:
szerintem nem azde próbáljatok fordítva is hogy ő kényeztet ugy... Lehet hogy tetszeni fog lehet hgoy nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!