Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit szégyellem magam, hogy lány létemre ilyen szexuális étvágyam van. A barátom nem mond semmi rosszat. Ugye nincs gond?
9 hónapja vagyunk együtt, a 4. hónapban adtam oda a szüzességem. Azóta a nap bármelyik órájában tudnék szeretkezni vele. Egyszer sem utasítottam még el. Mikor oda kerül a keze, már régen nedves vagyok.
Ez nála is így van, neki is áll már a csóknál, de ő férfi...
Én meg lány létemre...az vigasztal, hogy ő is szereti a szexet.
Most pár hete nem láttuk egymást, levélben megírtam neki, hogy annyira vágyom rá és gondolatban az elmúlt este szeretkezem vele. Elképzelek mindent, amit csináltunk, a testét, péniszét, és magamhoz nyúlok...
Erre ő azt válaszolta, hogy neki minden nap ez van, többször is, nézi a képeimet, elképzeli ahogy nyal, ilyesmi.
Szóval tabu nincs köztünk.
Én attól félek, hogy kicsit visszataszítónak találhatja már ezt, (bár ki lenne akadva, ha tudná hogy ettől félek), lehet hogy túlzás volt hogy ezt bevallottam neki.
Utána mikor cseten beszéltünk, leírta, hogy hogyan kényeztetne, ekkor is attól féltem, hogy én kényszerítettem ki belőle.
Ugye nem érzi magát kényszer alatt? Attól félek túlzás, amiket csinálok.
19/l
Milyen hülye szöveg ez a "lány létemre"? Mi a különbség egy nő és egy férfi libidója között? Nőknek illegális, vagy mi?
Örülj neki hogy kívánod a barátod. Egyáltalán nem visszataszító, sőt, hízelgő érzés tudni, hogy a barátnőm kíván engem.
Szóval semmi gond!
Mi baja lenne ezzel? Te sem gondolod komolyan, hogy annak örülne, ha úgy kéne hetente egyszer kikönyörögnie a szexet. :) És tényleg butaság, hogy "lány létemre..." Neked is ugyanannyi jogod van kívánni a szexet, mint a fiúknak.
23/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!