Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha a barátnőtök orális előjátéknál lejjebb menne, tehát elkezdené nyalogatni a feneketeket akkor leállítanátok?
Figyelt kérdés
Undorítónak találnátok ha a seggeteket nyalná, esetleg benyúlna?...2011. júl. 6. 18:07
11/23 anonim 

válasza:

már nem azért, de ezt te sem tagadhatod le h a végbeled nem szaros : D gondolom nem dugja fel a seggébe minden este a szappant.....
szval nem látom értelmét h minek oda benyúlni...
Hát ez kurrva nagy!:))
Kérdező, Te egy m`arha vagy. Hiába mosod meg a segged, ha belül szaros. -.-
12/23 anonim 

válasza:

franciáztunk én alul, ő felül....aztán mikor nagyon belemelegedtünk megkért,hogy "ott is" hirtelen nemt udtam, hogy sírjak vagy nevessek...mondjuk úgy hogy nagy ívben kerültem a forró kását...mert akármennyire is szeretem...azért naaaa
22L
13/23 A kérdező kommentje:
hülyegyerek beöntésről hallottál már ?:@.... és nem nem kell hozzá kórházba menned, a csapot sem kell feldugnod magadnak , nem fogom ecsetelni ,hogy hogy, de meglehet oldani h belül kimosod hidd el..ha én megtudom oldani akkor egy pasi is képes rá -.-'
2011. júl. 6. 18:33
14/23 A kérdező kommentje:
ja és nem azt mondtam h feldugod a nyelved hanem nyalod ... ha meg szaros akkor a pasi úgysem fogja hagyni h a csaj feldugja az ujját.
2011. júl. 6. 18:34
15/23 anonim 

válasza:

lő így múlik el a világ dicsősége
16/23 anonim 

válasza:

Engme zavarna ha a seggem nyalogatná vagy akár be is nyúlna áááá borzasztó lenne xDDD
17/23 anonim 

válasza:

"hülyegyerek beöntésről hallottál már ?:@"
nah ez jó azért xD ASDASDASD
nem tom te ezt h képzeled. h mossa ki mégis a belét anélkül h bármit is felnyomjon magának?! : D
18/23 WhiteLabel 

válasza:

hiába veszekedtek, tök mindegy hogy sz*ros e, a nők egyenjoguságot akartak, megkapták, de azért nehogy má ők b*sszanak meg minket, ez azért már kicsit durva..
19/23 anonim 

válasza:

nem értem az olyan heteroszexuális férfiakat akiket az izgat ha valamit feldugnak a seggükbe....
20/23 anonim 

válasza:

Mert egyszerű vagy és még buta. Az a környék is idegvégződésekkel sűrűn ellátott terület, érzékeny erogén zóna. Attól, hogy jól esik ha a barátnőm simogatja, még nem leszek meleg, mert NŐVEL szeretek szexelni és undorodom a gondolattól is, hogy férfival kelljen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!