Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
Ma reggel áthívott a legjobb barátom és amikor odaértem mondta hogy nincsenek otthon a szülei és mi lenne ha kivernék egy másnak, én persze rögtön bele egyeztem, ki hagyna ki egy ilyen lehetőséget?!Miután kivertük azt mondta hogy orálisan is kielégítene akkor már megijedtem és inkább hazajöttem, akkor ő most meleg? 19/f2011. júl. 6. 17:55
11/22 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül jelenti h meleg...lehet h csak kiváncsi. Vannak ismerőseim(fiúk) akik ugyyanezt csinálták mondván csak poén volt.Mondjuk tényleg fura h te is rögtön bele mentél. Szerintem az lenne a legjobb ha megbeszélnéd vele h most ezt miért is kérte stb.
13/22 anonim 

válasza:

igen és legközelebb próbáljátok meg tarkónlőni egymást egy sörétessel
14/22 diddoka 

válasza:

Előfordulhat,hogy meleg, de kérdezd meg hogy milyen gyakran csinálja, lehet hogy csak kiakarta próbálni, és benned megbízik.
15/22 anonim 

válasza:

Ha nem is meleg, minimum biszex... azért emberek :D ne gyertek ezzel hogy kíváncsiság.... egészséges férfi nem kíváncsi arra hogy milyen ha kiveri egy férfitársának xD
16/22 anonim 

válasza:

AKIT EZ ZAVAR AZ MIÉRT OLVASSA EL?
17/22 anonim 

válasza:

ember... :S ki az aki ilyenbe belemegy?! hogy én nem az biztos... búza :S
18/22 anonim válasza:
Búza, még szerencse hogy a golyó gyorsabb nálatok is...
19/22 anonim 

válasza:

A golyó gyors ugyan , de azért élvezed, hogy itt olvasgatsz meg irogatsz te nagy férfi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!