Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok a péniszemhez illő puncit?
A baj az hogy furkós fejű a nemi szervem.
A makkom 6cm átmérőjű alatta pedig kb.5cm. (a hossz:19cm)
Mikor a csúcsra jutok akkor még egy kicsit megdagad.
Van olyan punci ami ezt a méretet befogadja??
sírjak vagy nevessek? :S
biztos van, de amúgy a lányok nemiszerve is tágul.
fuck fuck te hüyle vagy mi ez a kérdés...
mindegyik jó hozzá
am tényleg tágúl...
Van.
Nekem is nagyobb méretű makkom van, és mindig abszolút sikere van, ha odabent dolgozik. Inkább a szopásnál követel kicsit nagyobb ügyességet, de arra se volt még példa, hogy azt nem tudták volna megoldani a lányok. Szóval hülye kérdés, majd rájössz, ha már használod is, és nem csak itt élvezkedsz.
F36
Akkor valamit mégse csinálsz jól. Azért akkora peched nem lehet, hogy mindig extrém szűk puncijú lányokat fogjál ki. Egy átlagos hüvely simán be tud fogadni egy ekkora vastagságot, ha értenek hozzá, hogy tegyék fogadókésszé.
F36
A kérdés rohadt vicces volt mikor elöször elolvastam
valoszínüleg geometria tanár vagy hogy kiszámítottad a makkod átmérőjét :D
TOmi :'('('('( azt hittem ezt megbeszéltük , és nem gáz hoyg még várunkv ele :''=(( uristen te meg felhoztad ezt a témát az internetre :'((
HA TUDNI AKARJÉÁTOK Ő EGY SZAROS BUNKÓ ÁLLAT!! ÉS NEM NEM 19 CENTI !! SOKKAL KEVESEBB !
BALRA GÖRBÜL!
UTÁLLAK MÁ NE ISGYERE ÁT!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!