Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem kevésbé kellemet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem kevésbé kellemetlenné?

Figyelt kérdés
A történet elég kellemetlen,pár tanács nagyon jól jönne.Kedden a fiam és a barátnője nálunk voltak és elhatároztam,hogy elugrok a boltba venni pár dolgot,ezért gondoltam felmegyek megkérdezem nincs e szükségük valamire és amikor benyitottam épp szeretkeztek,mindent láttam.Ezután egy hangos bocsánatkérés közepette olyan gyorsan akartam becsukni az ajtót,hogy fejbe is vágtam magam.Ezután az ajtó előtt álltam olyan tíz másodpercig és újra benyitottam,hogy nem kell e valami a boltból.A látvány ugyan az volt.Utána már tényleg elmentem,nem is tudom miért nyitottam be újra,csak úgy megtörtént,össze voltam zavarodva,nagyon kellemetlen volt a helyzet.Sajnos ezzel csak tetéztem.Azóta nem beszéltük meg a dolgot,de ott van a levegőben és elég kellemetlen.
2011. júl. 6. 14:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak egy kérdéssel tudok válaszolni.A szülők miért nem tudnak soha kopogni?

Én már 22 éves vagyok (igen...még a szüleimmel lakok),de nem merek hazahozni egy lányt sem.Mintha nem is létezne ajtó.A bátyám is,a szüleim is.Miért nem lehet kopogni azon a nyomorult ajtón?Olyan nehéz az?

2011. júl. 6. 14:51
 2/9 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szerintem ne említsd meg nekik többet ezt az esetet, te is voltál fiatal, szóval tök normális dologról van szó. Ha megemlíted csak zavarba hozod a fiad. Örülj inkább neki, hogy egészséges nemi életet élnek, de azért azt mondd neki, hogy mindenképp védekezzenek.
2011. júl. 6. 14:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Az ajtó egy résnyire nyitva volt és nem is hallottam hangokat,azért nyitottam be kopogás nélkül a szex meg már kivesézett téma,megbeszéltünk mindent,tudom hogy nemi életet él a fiam csak tudni és látni valamit két külön kategória.Na meg a barátnője is most mit gondolhat.
2011. júl. 6. 15:14
 4/9 Scrappy111 ***** válasza:

szerintem vedd lazára a dolgot. velem is előfordult már többször is -.-(itthon se akarnak rászokni a kopogásra) és nem volt belőle semmi, mondták h bocs én me gjót röhögtem a fejükön :D

csak mondd neki h bocsánat a multkoriért, szerintem ő se csinál belőle nagy problémát

2011. júl. 6. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
nah ja az a kva kopogás...régebben kiírtam 10 centis betűkkel az ajtómra + hozzá 30 (!!!)felkiálltójel! X"D hát nem benyitottak action közben? :D persze ha én nyitnék be hozzájuk kopogás nélkül akkor fúúúhh
2011. júl. 6. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
ANYA B*ZDMEG!
2011. júl. 7. 00:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Velünk is előfordult már, hogy éppen szeretkeztünk a páromnál, amikor ránk nyitottak. Mondjuk itt az az újdonság, hogy kopognak, de már egyből nyitnak is be. Nem várnak választ.

Szerintem az a legjobb, ha nem mondassz semmit. Nekem is jobb, ha szó nélkül hagyják, mintha utánna még lovagolnak a témán. Megértem amúgy hogy más látni mint tudni róla. Mikor én legelőször itt aludtam a páromnál (elég modernek a szülei,szex napi téma)csak hallgattak,nem szóltak. Gondolom szembesülnek vele,hogy a kicsi fiúk felnőtt.De jobb hogy itthon lehetünk és nem kell bújkálnunk. Jó,hogy ilyen szülők vagytok, az enyémek sajnos nem ilyenek. :)

Tehát szerintem hagyd szó nélkül, aztán máskor ha bent vannak, csak kiabálj be. :) (19)

2011. júl. 7. 08:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Tegnap megbeszéltük,minden rendben van.

00:27 : Férfi vagyok és a fiamról volt szó...

2011. júl. 8. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Én jót röhögtem:$:DDD Szerintem ez inkább nekik lehet kellemetlen, még akkor is, ha te nem kopogtál, bár nyitott ajtónál.. Én aludni sem tudok nyitott ajtónál:D Na mindegy, szerintem nincs belőle semmi gáz, előfordul, szerintem nekik kellemetlenebb, mint neked. És amúgy hogy beszéltétek meg? Erre kíváncsi vagyok:D
2011. júl. 27. 08:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!