Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a valóság? Az önkielégítés vezethet prosztatarákhoz, vagy sem?
Figyelt kérdés
Jómagam nem végzek ilyen "TEVÉKENYSÉGET", de már nem tudok rajta eligazodni, mivel elég sok helyen belebotlok ezekbe a kutatásokba. Egyszer azt állapították meg hogy semmi köze, a következő kísérletben meg már azt hogy van összefüggés a két dolog között. 20 és 30év között. Most 20 és 30éves korod között semmiképpen sem élhetsz semmilyen szexuális életet, vagy egyáltalán mi számít náluk "túl gyakori" önkielégítésnek vagy szexnek? Heti 40? Vagy 80? Ezeken a kutatásokon már nem igazán lehet eligazodni.2011. júl. 6. 14:44
1/7 Cicuskaaa123 válasza:
Semmiképp nem lehet az önkielégítéstől prosztatarák... Szóval nyugodtan csináld.
2/7 anonim válasza:
Kamu,a rendszeres maszturbálás(szexuális élet) a hererák kialakulását csökkentheti.Arról nem nagyon hallottam,hogy prosztatarákhoz köze lenne.
3/7 anonim válasza:
Nem vezet ahhoz szerintem. De azért a heti 40 rejszolás elég soknak tűnik, elpazarlod az életed!xDD
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy nem magamra értettem a heti 40-et vagy 80-at, értelemszerűen. =) Kicsit sok lenne, nemde?
2011. júl. 6. 15:45
7/7 anonim válasza:
nem hiszem, hogy káros a szex, maszturbáció, hiszen alapvetően a fajfenntartást szolgálja az ejakuláció, mindegy milyen eszközökkel érik el. nem káros! legfeljebb a maszturbáció lehet káros a pszichére, de ez sem bizonyított.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!