Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal aki bejön, mindig elképzelem milyen lehet a szex. Perverz vagyok?
Figyelt kérdés
Ha látok vagy ismerek egy olyan fiút ( vagy olyan mélybenyomást tett rám a kisugrázása, szeme akármi..) aki tetszik nekem mindig elképzelek vele egy menetet akár többször is.
Lány vagyok
2011. júl. 6. 14:39
1/12 anonim válasza:
Tudnád mire gondolunk mi,pasik...:$
2/12 A kérdező kommentje:
mocskos :D
2011. júl. 6. 14:40
4/12 anonim válasza:
én is :D csöppet betegesnek gondolom :D
6/12 A kérdező kommentje:
akkor csak az én barátikörömben vagyok perverz.. :D
2011. júl. 6. 15:32
7/12 anonim válasza:
és én is:P lehet picit perverz, de semmiképp nem beteges dolog ez sztem...
8/12 anonim válasza:
én is 27/F. miért lennék "beteges"? azért mert megk*rnék minden csajt aki szép és kívánatos? nem hinném, hisz a férfi lényének lényege a faj fenntartás vagy mi a szösz szal ez normális és szerintem a csajoknak is! :)
9/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs ezzel..én is elképzelem h milyen lehet a szex azzal a pasival aki nagyon tetszik..hmm micsoda gondolatok cikáznak ilyenkor a fejemben :$:P:D
10/12 Andréz válasza:
Erre csak annyit tudnék mondani:
Ha az ember a szemével bármit megtehet, akkor az utcák halottakkal és állapotos nőkkel lenne tele!
Fantáziája mindenkinek van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!