Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem megy a szex. Elengedjem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a szex. Elengedjem?

Figyelt kérdés

Nos a barátommal már két éve együtt vagyunk, igaz, hogy távkapcsolatban, de attól még nagyon jól megy minden, a szexet kivéve.

Az ő "szerszáma" nagyon nagy, én meg nagyon szűk vagyok.Másfél éve szexelünk, de az esetek többségében, nekem nagyon fáj. Ő mindent megtesz, de szerintem jobb ha elengedem, hisz miattam nincs rendes szexben része szinte soha. Orál van, az nagyon jól megy, de a szex az kész katasztrófa.

2011. júl. 6. 14:03
1 2
 1/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Mondd meg a barátodnak, hogy többet nyaljon és ujjazzon téged. Úgy tuti kitágulsz és befog neked férni. Ne ilyen 5-10 percet, inkább 30-45 percet is foglalkozzon veled így és minden simán fog menni. Emiatt ne szakíts vele, ha ez sem működik, akkor talán tényleg jobb ha szakítotok. 16/L
2011. júl. 6. 14:05
 2/13 Dexy ***** válasza:

Ha szereted ne engedd el... Próbálkoztatok eleget ??

Velem is már előfordult h nagy szerszámmal fáj, pedig nem voltam nagyon szűz...

Igaz a szex a kapcsolat fontos része.

Ő EL AKAR HAGYNI ??

Mert ha nem, ne engedd el.

2011. júl. 6. 14:07
 3/13 k4lm0p1r1n ***** válasza:
nálunk pár hónapig volt ez a probléma. azóta sokkal többet ujjazom, nyalom, simogatom, és már nem fáj neki sehogy. rengeteget tágult. ajánlom nektek is. nem szégyen ha egy estét erre szántok. sokat tud segíteni.
2011. júl. 6. 14:08
 4/13 Smartguy86 ***** válasza:

Olyan nem létezik, hogy túl nagy valakinek a farka! Ott, ahol az bemegy, ott egy gyereknek ki kell férnie! Kizárt dolog, hogy olyan vastag legyen a farka. A hosszal lehetnek gondok, mert böködheti a méhszájadat, de mondd meg neki, hogy ne tolja be tövig. Ha kell, mutasd meg neki, hogy meddig szabad betennie!

A másik dolog: nálad is lehet a probléma. Annyira félsz a farkától, hogy a hüvelyed már a látványtól görcsbe áll, és ő akármit csinál, nem fog ellazulni, mert ez természetes védekezési mechanizmus a fájdalom ellen. Nem könnyű ezen változtatni, de ha kitartóak vagytok, akkor meg lehet oldani. Óvatos behatolással, sok előjátékkal és úgy, hogy te irányítasz! Legyél te felül először, és úgy tapasztald ki, hogy meddig, hogyan engeded be a péniszét. Aztán ha ezzel már megy, akkor lehet ő az irányító, és csinálja úgy, hogy neked jó legyen.

Ne adjátok fel csak emiatt!

2011. júl. 6. 14:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Már elég régóta csináljuk, de nekem az esetek 98%ában fáj. Ő nem akar elhagyni, de nem engedhetem, hogy miattam szar nemi élete legyen.
2011. júl. 6. 14:09
 6/13 Smartguy86 ***** válasza:

Azt nem tudod, hogy miért fáj? Azért fáj, mert túl hosszú, vagy azért mert túl vastag?

Mert ha az utóbbi, akkor szinte biztos, hogy nálad van a gond, hogy nem tudod ellazítani a hüvelyizmaidat. Igaza van az előttem szólóknak, hogy több előjáték kell, erős nemi izgalom, hogy a hüvely fel legyen készülve a közösülésre - tehát nedves és tág legyen. Ha ez nincs meg, akkor az a gond!

Amúgy orgazmusod volt már vele? Bárhogy, nyalva, ujjazva?

2011. júl. 6. 14:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy valami fertőzés áll a háttérben? Normális esetben még ha először fáj is pár perc után kitágulsz és megszokod. Nekem is volt egy pasim akinek nagyon vastag volt és így megoldottuk. Most viszont több hónapja szenvedek fertőzéstől és iszonyúan fáj. Azért mondtam ezt, hogy lehet hogy neked is van vmi baj. Ha meg nincs akkor pedig próbálkozni kell, ki fogsz tágulni, olyan nincs hogy nem.
2011. júl. 6. 14:16
 8/13 Smartguy86 ***** válasza:
14:16 - Valóban, ez is lehet a dolog hátterében. Egy nőgyógyász sem ártana, ha már mindent meg kell próbálni! Kedves kérdező, nehogy feladd a kapcsolatot csak emiatt! Aztán egész életedben sajnálnád, hogy elhagytál egy olyan férfit, akit szerettél!
2011. júl. 6. 14:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Orgazmusom volt már vele nagyon sok...talán lehet, hogy eléggé stresszes vagyok és az a gond...
2011. júl. 6. 14:18
 10/13 Smartguy86 ***** válasza:
2011. júl. 6. 14:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!