Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a szex. Elengedjem?
Nos a barátommal már két éve együtt vagyunk, igaz, hogy távkapcsolatban, de attól még nagyon jól megy minden, a szexet kivéve.
Az ő "szerszáma" nagyon nagy, én meg nagyon szűk vagyok.Másfél éve szexelünk, de az esetek többségében, nekem nagyon fáj. Ő mindent megtesz, de szerintem jobb ha elengedem, hisz miattam nincs rendes szexben része szinte soha. Orál van, az nagyon jól megy, de a szex az kész katasztrófa.

Ha szereted ne engedd el... Próbálkoztatok eleget ??
Velem is már előfordult h nagy szerszámmal fáj, pedig nem voltam nagyon szűz...
Igaz a szex a kapcsolat fontos része.
Ő EL AKAR HAGYNI ??
Mert ha nem, ne engedd el.

Olyan nem létezik, hogy túl nagy valakinek a farka! Ott, ahol az bemegy, ott egy gyereknek ki kell férnie! Kizárt dolog, hogy olyan vastag legyen a farka. A hosszal lehetnek gondok, mert böködheti a méhszájadat, de mondd meg neki, hogy ne tolja be tövig. Ha kell, mutasd meg neki, hogy meddig szabad betennie!
A másik dolog: nálad is lehet a probléma. Annyira félsz a farkától, hogy a hüvelyed már a látványtól görcsbe áll, és ő akármit csinál, nem fog ellazulni, mert ez természetes védekezési mechanizmus a fájdalom ellen. Nem könnyű ezen változtatni, de ha kitartóak vagytok, akkor meg lehet oldani. Óvatos behatolással, sok előjátékkal és úgy, hogy te irányítasz! Legyél te felül először, és úgy tapasztald ki, hogy meddig, hogyan engeded be a péniszét. Aztán ha ezzel már megy, akkor lehet ő az irányító, és csinálja úgy, hogy neked jó legyen.
Ne adjátok fel csak emiatt!

Azt nem tudod, hogy miért fáj? Azért fáj, mert túl hosszú, vagy azért mert túl vastag?
Mert ha az utóbbi, akkor szinte biztos, hogy nálad van a gond, hogy nem tudod ellazítani a hüvelyizmaidat. Igaza van az előttem szólóknak, hogy több előjáték kell, erős nemi izgalom, hogy a hüvely fel legyen készülve a közösülésre - tehát nedves és tág legyen. Ha ez nincs meg, akkor az a gond!
Amúgy orgazmusod volt már vele? Bárhogy, nyalva, ujjazva?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!