Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy-hogy ennyire szereti?
Figyelt kérdés
Barátom imád nyalni, sokszor már megijedek. Egyik pasim sem volt ilyen... de ő egyik este azt csinálta, hogy elkezdett nyalni, majd mikor majdnem elmentem abbahagyta. Ezt eljátszotta 7x, és nem engedte h elmenjek, csak a végén, mert h ő nem 5 percig akar nyalni, hanem órákig, és addig elhúzza ameddig csak tudja. Kész voltam már. Normális ez?2011. júl. 6. 13:34
2/8 anonim 

válasza:

örülj neki, az én barátom alig nyal 20mp-ig aztán ujjal folytatja. mert nem szereti az ízét.
egyszer kóstolná meg a sajátját, többet nem kérné, hogy leszopjam.
3/8 Smartguy86 

válasza:

Örülj neki. Amúgy meg mondd meg neki, ha nem tudná, hogy egy nő többször is el tud menni, nem csak egyszer...
4/8 Cicuskaaa123 

válasza:

Szerintem ne aggódj ez tök normális. :D Én örülnék, ha a barátom eddig húzná, mert a végén egy hatalmas nagyot élveznék.:$
5/8 anonim 

válasza:

Én is imádok, szeretem nézni párom reakcióit minden mozdulatomra. Zseniális, szerintem inkább örülj neki, azt élvezi, hogy te élvezed, jó arc, ennyi.
6/8 A kérdező kommentje:
tudja h többször eltud menni egy nő...én akkor az este folyamán 6x elmentem, ha nem szakítja meg akkor többször is elmentem volna. Már így kezdte h kifog készíteni xD csak nem gondoltam h így meg ennyire
2011. júl. 6. 16:57
8/8 A kérdező kommentje:
de jó volt :D csak furcsálltam mért van oda érte ennyire:)
2011. júl. 12. 01:19
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!