Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan végeztek önkielégítést?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan végeztek önkielégítést? (lányok) (vibrátor nélkül). Férfiak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy miket használtok és mit izgattok (vagina, csikló, csak mell, párnával dörzsölitek....). Kicsit prűd vagyok, most kezdek ebben feloldódni. A filmek nagyon zavarnak még (főleg, hogy vszínű sok nem is izgató), inkább így szóban levő tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Férfiak a ti tapasztalatotok mi evvel kapcsolatban (mit láttok a párotoknál?) Írjátok meg, hogy milyen idősek vagytok, hogy lássam a tapasztalat miatt. (28)
2011. júl. 6. 13:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Kézzel, vagy hátracsapjuk és saját magunkat küldjük popón!
2011. júl. 6. 13:06
 2/13 A kérdező kommentje:
nem szexet kérdeztem, az rendben van a férjemmel. De gondoltam játszadoznék magammal is és megváltoztatnám ez a prűd gondolkodásomat. Ezért kérdeztem... (mintha lemaradt volna a kor és a nem)
2011. júl. 6. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu, senki nem nevezi saját magát prűdnek...
2011. júl. 6. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:

Én ne sokat nézem a barátnőm, akkor inkább segítek nek nyelvvel, vagy a kezemmel. Ő nagyon szereti a kezem is...:-)

Szerintem simogasd magad a kezeddel. hamar ráérzel mi finom és mi nem. Úgy csináld ahogy neked jó. nem gondolnám, hogy muszáj segyédeszközt használni.

A kéz bőven elég. Minden más fertőzésveszélyes(szerintem)

Bár én hallottam már olyat, hogy fogkefével, uborkával, üveggel, szóval bármivel, ami nem okoz sérülést, és kellemes neked. Ehhez neked kell próbálkoznod különböző tárgyakkal, ami másnak jó nem biztos, hogy neked is.

Sok sikert érezd jól magad, hidd el jó lesz, nem fogod megbánni. :-)

2011. júl. 6. 13:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja bocs lemaradt a korom....32/F
2011. júl. 6. 13:17
 6/13 A kérdező kommentje:
ez nem kamu. Utolsónak köszi, természetesen próbálkoztam már, de amint elkezdtem "élvezni a dolgot" igen is és elmúlt egy másodperc alatt. Rossz érzéseim támadtak és nagy lelkifurdalás volt, főleg az, hogy szükségtelen. Majd a férjem, stb..... Főleg azért, mert a párom teljesen ki tud elégíteni, bezzeg ha ő ér hozzám, pár másodperc alatt beindulok.
2011. júl. 6. 13:21
 7/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
100%
A zuhanyrózsa csodákra képes, húzd szét a puncid és irányítsd a vízsugarat a csiklódra, nagyon kellemes érzés. :$ Meg az is jó, ha a csiklódat izgatod kézzel és közben ujjazod magad.
 8/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
13:21-es vagyok, 16/L ez lemaradt :P
 9/13 anonim ***** válasza:

Én csak egyszerűen simogatom a puncim (van, hogy még a bugyit sem veszem le), és a melleimet. Vagy néha párnához szoktam "dörzsölődni". De tedd azt, ami Neked jól esik. Mindenki más, tapasztald ki, hogy mi az, amit a legjobban élvezel.

Kellemes élvezeteket! :)

16/L

2011. júl. 6. 13:24
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor próbálkozom tovább majd. Hátha a férjemet is majd meg tudom lepni vele. Állítólag szeretik a férfiak...
2011. júl. 6. 13:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!