Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan végeztek önkielégítést? (lányok) (vibrátor nélkül). Férfiak?

Én ne sokat nézem a barátnőm, akkor inkább segítek nek nyelvvel, vagy a kezemmel. Ő nagyon szereti a kezem is...:-)
Szerintem simogasd magad a kezeddel. hamar ráérzel mi finom és mi nem. Úgy csináld ahogy neked jó. nem gondolnám, hogy muszáj segyédeszközt használni.
A kéz bőven elég. Minden más fertőzésveszélyes(szerintem)
Bár én hallottam már olyat, hogy fogkefével, uborkával, üveggel, szóval bármivel, ami nem okoz sérülést, és kellemes neked. Ehhez neked kell próbálkoznod különböző tárgyakkal, ami másnak jó nem biztos, hogy neked is.
Sok sikert érezd jól magad, hidd el jó lesz, nem fogod megbánni. :-)

Én csak egyszerűen simogatom a puncim (van, hogy még a bugyit sem veszem le), és a melleimet. Vagy néha párnához szoktam "dörzsölődni". De tedd azt, ami Neked jól esik. Mindenki más, tapasztald ki, hogy mi az, amit a legjobban élvezel.
Kellemes élvezeteket! :)
16/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!