Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a barátnőm pucijának? (kicsit dohos. )
Figyelt kérdés
Szóval valami baja lehet, mert ha leveszi a nadrágját méterekről érzem azt a dohos illatot, bár ez már szag.. tudjátok a molylepkés szekrényeknek van ilyen illata a mami szobájában.. na ez is majdnem olyan, szoktunk szerelmeskedni, de csak havi kétszer kb. lehet h az a baja hogy nincs járatva neki??? lehet kapni illatosítót hozzá???2011. júl. 6. 12:54
11/24 anonim válasza:
Biztos, hogy valamilyen gyulladása van. Küldd el nőgyógyászhoz!
13/24 anonim 

válasza:

ha nagyon büdös az vmilyen nemi bajtól van leggyakrabban chlamydia. mindenképp csináljon tesztet, mert ennek nincsenek tünetei csak max a kellemetlen szagok viszont következménye lehet méhrák, impotencia. szóval ha méterekről érzed biztos h nincs rendben :S
14/24 anonim 

válasza:

előző:egy csaj hogy lehet impotens ha nincs olyanja ami felálljon? :D
15/24 anonim 

válasza:

"egy csaj hogy lehet impotens ha nincs olyanja ami felálljon?"
Nem tudom miről beszélsz, én lány vagyok és mégis feláll.
18/shemale
16/24 anonim 

válasza:

meg van már intim lemosó is... : D nekem bevált ;)
17/24 anonim 

válasza:

ma 13:27
a kérdésben ez van:"Mi a baja a barátnőm puncijának?"
ebből az következik hogy nincs farka mint neked :)
18/24 Cicuskaaa123 

válasza:

A lányoknak is van kis farkuk. A csiklójuk, ugyanúgy működik, mint a fiúknál a farok csak piciben. Szóval lehet impotens, de ti fiúk max annyit fogtok észrevenni, hogy a lány nem izgul fel. :S
19/24 anonim 

válasza:

de a hozzászóló shemale.azt pedig gondolom tudjátok hogy mi :)
20/24 anonim 

válasza:

13.25: :DDD úgy értettem h vannak olyan betegségek aminek nincs tünete de ha férfi elkapja lehet a következménye impotencia. amúgy meg nőknél is így hívják. keress rá "női impotencia"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!