Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak (de lányok is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak (de lányok is válaszolhatnak) mit gondolnátok egy ilyen 15 éves lányról?

Figyelt kérdés

Na, van egy csaj, aki már 14 évesen nem volt szűz (részegen meghúzta egy "haverja") most meg volt egy pasija(17-18 körül), akit megcsalt, és azt hallottam több embertől is, hogy a csaj egy 10esért bárkivel lefekszik.

érdekelne a véleményetek ezzel kapcsolatban.

2011. júl. 6. 12:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
k*rva mást nem lehet rá mondani
2011. júl. 6. 12:44
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
egyszerű a válasz: ribancpalánta
2011. júl. 6. 12:44
 3/29 Nik0lett válasza:
100%
Így születnek a rossz vérű lányok... Ennek a csajnak segíteni kéne inkább, hogy ne kallódjon el!
2011. júl. 6. 12:45
 4/29 anonim ***** válasza:
66%
10esért? Ha jó bőr,jöhet!:)
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg szép karrier előtt áll a hölgy! :)
 6/29 konnerth ***** válasza:
100%
Semmi több mintegy rossz kurv@...ha az igaz amit írsz akkor én még ingyen sem dugnék vele...Még akkor is meggondolnám ha ő fizetne, de az esélye nem sok!
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
ribanc. ennek nem segíteni kell, ezt a dunába kéne lőni :)
2011. júl. 6. 12:46
 8/29 anonim ***** válasza:
66%
Meg tudod adni az elérhetőségét ? Én is megraknám egy 10esért? Jó ribi egyébként ?
2011. júl. 6. 12:46
 9/29 Nik0lett válasza:
Látod? megkaptad a kérdésedre a választ... sokan ribancnak tartják, kurv-á-nak meg ilyesmi... másra nem jó , csak hogy d-u-gjanak vele
2011. júl. 6. 12:47
 10/29 A kérdező kommentje:

meg lesz*rja a szüleit. úgy beszél az anyjával, hogy na. előttem leku*vázta a saját anyját telefonba (pedig ez kb 2 éve volt)

az apjával nem tudom milyen a kapcsolata, de vele jobb. de az apja megy ilyen szinten lesz*rja... nem zavarja ha a csaj hulla részegen megy haza, jó üvöltözik vele egy sort,de ennyi.

én is sajnáltam a csajt, de mostmár nem tudom.

én is élek nemi életet de csak a barátommal, nem mással...és főleg nem pénzért (jó ez lehet nem igaz, de valami alapja nyilvánvalóan van)....

2011. júl. 6. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!