Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak (de lányok is válaszolhatnak) mit gondolnátok egy ilyen 15 éves lányról?
Na, van egy csaj, aki már 14 évesen nem volt szűz (részegen meghúzta egy "haverja") most meg volt egy pasija(17-18 körül), akit megcsalt, és azt hallottam több embertől is, hogy a csaj egy 10esért bárkivel lefekszik.
érdekelne a véleményetek ezzel kapcsolatban.

meg lesz*rja a szüleit. úgy beszél az anyjával, hogy na. előttem leku*vázta a saját anyját telefonba (pedig ez kb 2 éve volt)
az apjával nem tudom milyen a kapcsolata, de vele jobb. de az apja megy ilyen szinten lesz*rja... nem zavarja ha a csaj hulla részegen megy haza, jó üvöltözik vele egy sort,de ennyi.
én is sajnáltam a csajt, de mostmár nem tudom.
én is élek nemi életet de csak a barátommal, nem mással...és főleg nem pénzért (jó ez lehet nem igaz, de valami alapja nyilvánvalóan van)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!