Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexfüggő lehet a barátnőm? Vélemény? Normális hogy minden nap sexelni akar?
Figyelt kérdés
Együtt élünk, és amikor csak ideje engedi, máris sexet akar.Ha eljön az este és ágyba kerülünk azonnal elkezd rámmászni.2011. júl. 6. 09:30
21/24 anonim válasza:
énis eggyüt lakom a párommal 6 éve és mindig amikor csak tehetem rámászok... de neki ezzel semmi baja nincsen :))
22/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2011. júl. 6. 12:09
24/24 anonim válasza:
Örülj neki. De téged nem értelek...örülnöd kéne, és neked is így érezni, hisz ez a szerelem jele, és annak a jele, hogy nagyon kívánatos vagy neki:) És folyton érezni akarja a közelségedet. :)
Én is ilyen vagyok, mi 9 hónapja vagyunk együtt, elég nagy a szexuális étvágyam:)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!