Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexre kellek neki?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot. Holnap találkozok vele másodjára és azt mondta hogy szeretne még velem többször találkozni. Örülne neki hogyha találkozunk akkor elégitsem ki orálisan. Mondtam neki hogy megteszem de akkor elfelejtsük egymást örökre. Azt mondta hogy akkor ne tegyem meg mert még szeretne látni és mondta hogy ö neki nem csak arra kellek hogy orálisan kielégitsem.Valahogy nem tudok hinni neki.Mit tegyek?2011. júl. 6. 09:13
11/15 anonim 

válasza:

ÉS MÉG CSODÁLKOZOL???
hát b.aszki nem vagyok fiú de én is csak leszopatnálak, ha ez nálad így megy :D:D:D:D
22 évesen ennyi eszed van.. sajnállak
12/15 A kérdező kommentje:
Ilyet most csinálok elöször. Egyébként mit csinálnál a helyemben?
2011. júl. 6. 11:33
13/15 anonim 

válasza:

Biztos nem szopná le az első cigányt az utcán..
14/15 anonim 

válasza:

nem találkoznék vele. aki ilyet mond 2. talira az hülye
15/15 anonim 

válasza:

most nem ertem ... enyire ostoba vagy hogy inkabb leszopod csak hogy utána nyugodt lelkiismeretel faképnél hagyad ?? es hogy hogy "mi mást csinalj " ???? nem mész el a randira !!! legyen már könyörgöm egy kis nöi büszkeség benned , es akkor lehet nem aláznak majd meg anyian !!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!