Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a nők többsége nem azért csinálja az orális kielégítést mert élvezi hanem, hogy a párjuknak jó legyen?
Figyelt kérdés
Sok haver erről tart nekem beszámolót azért merült fel bennem a kérdés. A barátnőjükkel nincsenek megelégedve, van akin láttszik, hogy nem szereti csinálni. Nem értem. Én imádom csinálni az egyik legjobb dolog. 23L2011. júl. 6. 09:02
1/14 anonim válasza:
Én is szeretem csinálni,csak kérdés hogyan viszonyul hozzám a fiú.Mert ha megalázónak érzem és nem engedik meg az irányítást akkor persze rossz,de ha egy hullámhosszon vagyunk akkor van h. még élvezem is és benedvesedek.
2/14 Smartguy86 válasza:
Aki nem élvezi, az ne csinálja! Azok a barátnők a hülyék, ha mégis megteszik... aztán meg csodálkoznak.
Igenis van olyan, aki élvezi csinálni. Ahogy mi férfiak is élvezhetjük a nyalást.
3/14 anonim válasza:
igen... mert a pasik elvárják, hiába undorodik tőle a nő... hiába olyan érzés, mint ha langyos taknyot eresztenének a szájába...
4/14 anonim válasza:
Akkor innentől kezdve én se nyaljam azt a büdös szőrös
ecetszagú lyukat,amit eddig úgy szerettem?
5/14 anonim válasza:
mondjuk a punci nedv se csoki krém izű...bár én leszarom engem nem zavar, imádom nyalogatni a csajomat és ahogy őt elnézem ő is szívesen citerázik! ;)
6/14 Smartguy86 válasza:
Akitől el kell várni, az nem jó barátnő... ennyi. Az nem is rendes kapcsolat, ahol a másikat rá kell erőszakolni valamire, vagy ahol éppen a másikat kell lecsillapítani, olyan idegbeteg. De hát akinek ilyen társ jutott, az gondolkozzon el, hogy akkor most ki is a hibás...
7/14 anonim válasza:
én sokszor élvezem, de van, hogy fáradt vagyok, és akkor azért csinálom h a barátomnak jó legyen. persze ez nem azt jelenti, hogy rá vagyok kényszerítve, maximum akkor nincs olyan sok kedvem, mint amikor frissebb vagyok.
8/14 bunny girl válasza:
Nem biztos hogy rossz barátnő az akit a fiú vesz rá h leszopja vagy bármi hanem lehet hogy tapastalatln a csaj..
9/14 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy az a nem jó barátnő, aki sose képes ezt megtenni a barátjáért, holott tudja, hogy a fiú megőrül ezért. Ez több a tapasztalatlanságnál.
10/14 anonim válasza:
Amúgy szerintem elég szomorú, hogy az orális szexes kérdések 90 %-a arról szól, hogy a lány nem szereti vagy nem csinálja. Nem arra gondolok, hogy de gáz hogy itt rinyálnak a férfiak, hanem arra, hogy mennyien nem kapják meg, amit szeretnének.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!