Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezítláb egy égő cigicsikkre léptem. Tetszett az érzés, azóta cigiket nyomok el a bőrömön és élvezem. Mazochista vagyok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 02:15
11/22 anonim válasza:
Hát nem egészséges az biztos! Fizikailag és mentálisan sem bár kinek mi:D Sztem nem elmebeteg max kérd a barátodat/barátnődet hogy pofozgasson meg virgácsoljon xD
12/22 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz... Te beteg vagy.... Gondolom pasi vagy...
Erre feláll?? Vagy mi??
13/22 anonim válasza:
nem hinném hogy ettől mazoista vagy nem nagy cucc ... ha pengével vágdosnád és szeretnéd a fájdalmat az lenne akkor lennél mazochista hiszen ez a lényeg hogy szereted a fájdalmat én pl ilyen vagyok ..
15/22 anonim válasza:
23:03 attól még lehet mazochista, hogy MÉG nem lépett tovább, úgymond. Mert bármikor megteheti, léteznek afféle pszichikai gátak, stb. Forduljatok orvoshoz (ez esetben mind a ketten)!
16/22 anonim válasza:
Miért kéne orvoshoz fordulni? Nem értem... Ne túlozzunk már b*zdmeg , gondolom tizen akárhány évesen kísérletezget a csávó
18/22 anonim válasza:
Majd kinövi vagy tovább fejleszti:D
19/22 anonim válasza:
Nagy-korodban dolgozhatnál a cirkuszban!
20/22 A kérdező kommentje:
Nah, akkor... 22 éves srác vagyok és igen, ettől bizony feláll.
2011. júl. 9. 17:23
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!