Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi okozna meglepetést ilyen helyzetben?
Van egy 21 éves srác, akivel nagyon jó a kapcsolatom. Vannak alkalmak, hogy együtt elmegyünk valamilyen sörözős helyre, de arra is volt példa, hogy elhívott magához, filmeztünk, ittunk .. ilyesmi.
Ő ,,VISSZAFOGOTT"-nak tart engem, amibe van igazság.
Viszont szeretném ha megismerné ey másik oldalamat is.
Milyen csábító/szexi/huncut dolgot csinálhatnék? Valami tényleg apró dolgot (nem orális szex és társai!!) amin meglepődne?
Normális válaszokat kérnék! Köszönöm.
Ird ki hogy lany vagy, mielott jon 78% es megker hogy magyarazzam el, mert eleg felreertheto, masodik elolvasasra esett le, hogy nem fiu-fiut, hanem lany-fiut akar elcsabitani.
Amugy lehet, hogy pont a visszafogottsagod tetszik neki.
pl ha a dekoltázsod körül bizergélsz valamit, gombot, nyakláncot ilyesmi...bár ez tényleg nagyon szolid de nekem tetszene :)
19F
Mondjuk mi lenne ha pajkosan megcsípnéd a fenekét? Esetleg ha jó az illat amit használ akkor beleszagolsz a nyakába... mondván : Hmmm... Jó illatod van. Vagy amikor filmet néztek, átrakod a lábadat az ő lábán keresztbe. Vagy megkéred h nyomkodja meg a hátadat mert meghúzódott egy izom...
Az az igazság ,hogy nehéz így segíteni mert nem ismerjük az összes tényezőt. A legtöbb olyasmi amit ki szeretnél hozni a szituból az spontán és ahogy esik úgy puffan. Az előre megtervezett mozdulatsorok sosem sikerülnek a terv szerint. De azért sok sikert... :)
Az elsővel értek egyet egy kis tánc valami csini ruhában :D én tuti elfogadnám!
Ő is örülni fog neki szerintem :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!